χρυσες μπανανες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την .sofaki., 29/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

οταν ειδα τις μπανανες νομιζα οτι ηταν δωρο απο καποιον φιλο μου που του ζητηθηκε να γινει δασκαλος.λογικο και επομενο ηταν να τις χρησιμοποιησω .τωρα βλεπω ενα -68. σιγουρα ειναι μεγαλη ζημια γιατι καθε επιπεδο που ανεβαινω ειναι και επιπλεον ποντοι. 12 επιπεδα ειναι χιλιαδες επιπλεον ποντοι .αυτα δεν πρεπει να καλυφθουν?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις μπανάνες υπήρξε εγκυρη ενημέρωση απο το φόρουμ του παιχνιδιού την οποία όφειλες να είχες διαβάσει και να γνώριζες. Επίσης αν δεν ήσουν σίγουρη για κάτι θα μπορούσες να ρωτήσεις στο φόρουμ πριν τις χρησιμοποιησεις,
    Επιπρόσθετα, με τις χρυσές μπανάνες ξεκλείδωσες αγάλαμτα απο το ναό των Πιθήκων και μπορείς να εκμεταλλευτεις αυτά που ξεκλέιδωσες για να ανέβεις γρήγορα επίπεδα. Αν είχες ενημερωθεί απο το φόρουμ τώρα δεν θα είχες κανένα πρόβλημα.

3. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

ενημερωση υπηρξε οχι ομως αμεσως. γιατι αμεσως μπηκα στις συζητησεις και διαβασα. δεν εχω το χρονο να μπαινω και καθε ωρα!! πιο μετα κατα το βραδακι το διαβασα .οπως σας ειπα δεν το ανεφερα γιατι νομιζα οτι ηταν δωρα επειδη καποιος φιλος ειχε γινει δασκαλος την ιδια μερα.ευτυχως εχω ξεκλειδωσει ολα τα αγαλματα και δεν με νοιαζει ιδιαιτερα. αλλα ηταν αναστατωση και ας ελπισουμε να μην ζητηθουν αλλες μπανανες αμεσα τουλαχιστον.οσο για την εκμεταλλευση απο τα δενδρα γκοτζι και πιτομπειρα που ξεκλειδωσα ειναι σχετικη.ανθρωποι ειμαστε λαθη γινονται...καλη σας μερα

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.