χριστουγεννιατικο ημερολογιο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την liverpool1898, 6/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. liverpool1898

liverpool1898 Αρχάριος στο φόρουμ

γιατί δεν μπορώ να πάρω το bonus ενώ έχω ανοίξει και τις 6 κάλτσες; έχω κάνει log in - log out

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. liverpool1898

ID: 40062833

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δεν έχεις ανοίξει την δεύτερη κάλτσα και γι'αυτό το λόγο δεν μπορείς να ανοίξεις το δωράκι στο τέλος της σειράς.

5. liverpool1898

μέχρι πριν από λίγο η 2η κάλτσα ήταν ανοιχτή και μου έδινε 8300 χαρτόλιρα. πως γίνεται ξαφνικά να μου λέτε ότι δεν την είχα ανοίξει και τώρα να έκλεισε;

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Από τα Logs σου φαίνεται οτι δεν άνοιξες ποτέ την 2η κάλτσα.
    Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χτ στις 02/12 ούτε ανοιχτή κάλτσα.

7. liverpool1898

και όμως ήταν ανοικτή με τα χαρτόλιρα που σας αναφέρω..... εάν είναι πρόβλημα του παιχνιδιού να το διορθώσετε και να μου ανοίξετε την κάλτσα... δεν φιορίνα για να την ανοίξω εγώ.... το λάθος δεν ήταν δικό μου γιατί εμένα μου φαινόταν ανοιχτή.....

8. -Snorkel-

Ίσως να έχεις μπερδευτεί με τους υπόλοιπους λογαριασμούς που έχεις.

Στον λογαριασμό liverpool1898 δεν έχει ανοίξει η δεύτερη κάλτσα. Δεν είναι δικό μας το λάθος για να το διορθώσουμε. Εφόσον την ξέχασες, θα πρέπει να πληρώσεις με φιορίνια τώρα. :(

9. liverpool1898

οι υπόλοιποι λογαριασμοί δεν έχουν καμία σχέση για να τους αναφέρεις στο συγκεκριμένο θέμα..... δεν είμαι παιδάκι για να μου απαντάς ότι έχω μπερδευτεί... στο ανέφερα από την αρχή.... είχα ανοίξει όλες τις κάλτσες και τη 2η. τα προβλήματα του παιχνιδιου πρέπει να αντιμετωπιστουν και όχι να ρίχνετε το φταιξιμο στους παιχτες. Θα ήταν προτιμότερο να παραδεχτείτε το λάθος σας και όχι να απαντάτε νομίζοντας ότι απευθύνεστε σε τριχρονα. όπως θέλετε να γραφουμε στο forum με σεβασμό κάτι ανάλογο πρέπει να κάνετε και εσείς....

10. -Snorkel-

Και ξαναλέω... τα logs σου δείχνουν οτι δεν άνοιξες την κάλτσα
    Αν θέλεις επικοινώνησε με την υποστήριξη να σε διαβεβαιώσει.
    Δεν θα δεχτούμε καμία προσπάθεια σου για επίριψη ευθυνών σε εμάς. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ημερολόγιο.

Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.