χοροπηδηχτη τουρτα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την NTINAEXTREME, 31/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

καλησπερα, στο συννεφο χρειαζονται 3 διακοσμητικα μεταξυ των οποιων 1 χοροπηδηκτη τουρτα, εχω τελειωσει με τις 3 καρεκλες και μου απομενουν 4 εργασιες για να ολοκληρωσω την 4η καρεκλα, δεν εχω ακομη την χοροπ. τουρτα και στα επαθλα των εργασιων που μου απομενουν δεν βλεπω να περιεχεται, που θα την βρω? κατι δεν εχω καταλαβει ή κατι δεν βλεπω? ευχαριστω εκ των προτερων

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Θα πρέπει να τελειώσεις όλες τις εργασίες και (τους 4ους θαλάμους) του event, για να παραλάβεις το τελικό έπαθλο που είναι η "χοροπηδηχτή τούρτα".
    Δες και εδώ στις συχνές ερωτήσεις:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/.12624/#post-57840

3. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

οκ. ευχαριστω, επειδη τα 2 πρωτα διακοσμητικα τα ειδα ως επαθλα απο τους θαλαμους , αλλα την χοροπηδηκτη τουρτα δεν την ειδα γραμμενη στην τελευταια εργασια του 4ου θαλαμου μπερδευτηκα λιγο, τωρα ειναι απολυτω κατανοητο και παλι ευχαριστω μπορει να κλεισει.

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ,
    καλή συνέχεια να έχεις.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.