χθεσινο δωρο σγουρομαλλη

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Anna197010, 18/6/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Anna197010

Anna197010 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημερα σας.Χθες μπηκα στη φαρμα μου μετα τις 18 και τριαντα , ανοιγε και μετα εκλεινε.Μεχρι τις 11 και τριαντα προσπαθουσα να μπω, το μονο που καταφερα ηταν να δω μαι ανακοινωση στο φορουμ οτι απο το μεσημερι υπηρχε προβλημα.Σημερα προσπαθησα παλι αλλα τα ιδια.Κατεβασα το client και μπηκα κανονικα.Τι θα γινει με το ημερησιο δωρο που εχασα χθες? το antivarious ειναι το webroot και το ID19041470.Ευχαριστω

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δεν έγινε καμία ανακοίνωση στο φόρουμ ότι το παιχνίδι έχει πρόβλημα.
    Εγινε μία αναφορά από παίκτη που έπαιζε από την εφαρμογή και το antivirus μπλόκαρε την είσοδο του στο παιχνίδι και η κ. Snorkel τον βοήθησε να λύσει το πρόβλημα του.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για το χθεσινό δώρο του σγουρομάλλη που έχασες.

3. Anna197010

Anna197010 Ανερχόμενος συντάκτης

Ευχαριστω πολυ το θεμα με το δωρο μπορει να κλεισει, μενω με την απορια γιατι χθες ο client δεν μου λειτουργουσε (μου το εχει κανει και στο παρελθον) αλλα σημερα σκεφτηκα παλι να τον ξανακατεβασω.Καλη συνεχεια.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Η εφαρμογή κάποιες φορές κολλάει και καλό είναι να ρωτάς εδώ να σε βοηθήσουμε ή να την ξανακατεβάζεις όπως έκανες σήμερα.

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.