χαμενες φαρμες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sss1234, 18/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sss1234

sss1234 Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα σημερα το μεσημερι αγορασα απο τις νεες φαρμες εκπληξη αν θυμαμαι καλα 5 και δεν μπορω να τις βρω πουθενα στην φαρμα μου σας παρακαλω τσεκαρετε και ενημερωστε με

ευχαριστω εκ των προτερων Χρήστης: sss1234ID: 2491226

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα.
    Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς αγόρασες?

3. sss1234

μυστηριωδης φοινιξ σταυλους

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Θα τους βρεις αριστερά στη μπάρα
    πρώτα θα πατήσεις το εικονίδιο με το ξύλινο κουτί που λέει τα υπάρχοντα σου και μετά το εικονίδιο με το πρόβατο
    Εκεί θα βρεις τους στάβλους που αγόρασες
    και θα τους τοποθετήσεις στη φάρμα σου

5. sss1234

μα αυτο ειναι το θεμα μου οτι δεν ειναι εκει. κι ενω εκανα αρκετες ανανεωσεις μπηκα βγηκα ακομη και σημερα που εψαξα δεν βρισκονται μαζι με τους αλλους σταυλους των ζωων μου πουθενα μεχρι στο κουτι που περιεχει τους σταυλους του νησιου κοιταξα μηπως κατα λαθος ειναι για εκει οι σταυλοι

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Βάση του ελέγχου από το id που μας έδωσες,
    προκύπτει πως δεν έχεις κάνει καμία ενέργεια αγοράς.

7. sss1234

!!!! και πως μειωθηκαν τα φιορινια μου ? πριν απο λιγες μερες εσεις μας δωσατε 150 φιορινια κι αυτη τη στιγμη εχω 28 και θυμαμαι την ωρα που πατησα για την αγορα οτι κοιταξα να δω αν εχουν αφαιρεθει τα 75 φιορινια που αντιστοιχουν στους 5 σταυλους εκλπηξη

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Είτε έχεις μπερδευτείς με τους πολλαπλούς λογαριασμούς που έχεις είτε προσπαθείς να μας μπερδέψεις.
    Να σε ενημερώσω οτι έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί σε κάθε λογαριασμό.
    Καταρχήν ουδέποτε πήρες 150 Φιορίνια σε αυτό το λογαριασμό, καθώς ήταν ανενεργός.
    Είχες 28 Φιορίνια όσα δηλαδή έχεις και τώρα.
    Επιπλέον δεν αγορασες ποτέ μυστηριώδης σταβλάρχη όπως ισχυρίζεσαι.

9. sss1234

τι να πω τωρα εχω μπερδευτει και γω με αυτα που μου λετε. ευχαριστω παντως για τον κοπο σας

10. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.