χαμενες ζαριες στο δρωμενο

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την skias10, 4/12/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπερα σας.στο τελευταιο ριξιμο ζαριων,δεν ολοκληρωσα και τις 3 προσπαθειες και τελειωσε το παιχνιδι,χωρις βεβαια να μου πιστωθει το δωρο.μηπως ξερετε να μου πειτε γιατι συνεβει αυτο;;;ευχαριστω εκ των προτερων.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Εάν δεν ολοκληρώσεις τις προσπάθειες δεν λήγει η παρτίδα.
    Μήπως πάτησες στην δεύτερη προσπάθεια, κατά λάθος, κάποια απ τις επιλογές των συνδυασμών που βλέπεις στα δεξιά σου;
    Επίσης ποιο δώρο δεν σου πιστώθηκε; Απ την αριστερή στήλη εννοείς; Γιατί αν εννοείς απ τα δώρα που φαίνονται στα δεξιά, δεν παίρνεις δώρο σε κάθε παρτίδα. Πρέπει να συμπληρωθούν οι πόντοι που ζητά το κάθε δώρο.

3. skias10

την δεξια στηλη εννοω.με την παρτιδα αυτη θα ξεπερναγα τους 750 ποντους και θα επερνα 10 σουπερ λιπασμα.ισως να εχω πατησει κατι κατα λαθος.θα μπορουσατε ομως να το κοιταξετε σας παρακαλω;;id.39877179.αν δεν ειναι κοπος μπορουμε να το τσεκαρουμε να ξερω τι λαθος εκανα ,για να μην το ξανακανω απο αγνοια;;ευχαριστω.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Λίγο μπερδεμένα μας τα λες.

Στις 2017-12-04 16:59:15 έπαιξες 3 ζαριές και κέρδισες 40 πόντους ενώ είχες ήδη 620.

Πως ακριβώς θα έφτανες στο 750? o_O

5. skias10

μαλλον μπερδευτηκα.ευχαριστω παντως και συγνωμη για τον κοπο.

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.