χαμενα φυτα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την skias10, 19/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπερα σας.ειμαι στο επιπεδο 94 και πηγα να ξεκλειδωσω την φιλιπεντουλα.και παρατηρησα οτι ,ενω αγορασα φυτο δεν υπαρχει στη γρηγορη σπορα μου.επισης ο λωτος και το χαμομηλι λειπουν που ειναι απο τα προηγουμενα επιπεδα.μπορειτε να μου πειτε γιατι συμβαινει αυτο;;το id μου ειναι 39877179.ευχαριστω πολυ.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Έχεις δοκιμάσει με το πράσινο βελάκι της καρτέλας να πας στην επόμενη καρτέλα;

3. skias10

μαλιστα.το εκανα και αυτο πολλες φορες.τον λωτο και το χαμομηλι τα βρηκα.μου λειπει η φιλιπεντουλα.και δεν θα μπορω να φυτεψω.εκανα ανανεωση και μου εμφανιστηκε.με συγχωρειτε που δεν το σκεφτηκα νωριτερα και σας εβαλα σε κοπο.καλη συνεχεια.

Τελευταία επεξεργασία: 19/7/18
  4. .*Hazel*.

Τα φυτά στην καρτέλα σου τα έχεις ταξινομημένα βάση το χρόνο, Αν τα ταξινομήσεις βάση επιπέδου θα τα βρεις.
    Δεν έχεις χάσει κανένα φυτό.

5. skias10

σας ευχαριστω πολυ.ηταν ανακατεμενα.συγνωμη για την ταλαιπωρια.

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.