χαμενα φιορινια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την efirizou, 2/12/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. efirizou

efirizou Ενεργός συντάκτης

παρακαλω πολυ εκανα μια αγορα απο σταθερο τηλεφωνο πριν μιση ωρα αλλα δεν μου πιστωθηκανε τα σωστα φιορινια. το τηλεφωνημα ηταν 7 λεπτα και μου πιστωθηκανε μονο 376 φιορινια παρακαλω να γινει ελεγχος και να μου δωσετε μια απαντηση. το ΙD μου ειναι.. 37951437 ευχαριστω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Επικοινώνησε με την υποστήριξη, επιλέγοντας στο είδος προβλήματος "Προβλήματα πληρωμών".

3. efirizou

efirizou Ενεργός συντάκτης

ζητω συγνωμη για την ενοχληση και παλι αλλα λογο του οτι δεν εχω την δυνατοτητα να μπω στο ιμαιλ μου λογο χαμενου κωδικου δεν μπορω να δω και την απαντηση της υποστηρηξης. υπαρχει δυνατοτητα να λαβω απαντηση εδω η καποιο μηνυμα στην φαρμα μου απο καποιον συντονιστη ? σας ευχαριστω και παλι

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα,

Κατά την επικοινωνία σου με την υποστήριξη, πρέπει να δηλώσεις ένα email που να έχεις πρόσβαση. Δες στην εικόνα που ακριβώς.
    Βάζοντας ένα ενεργό email, θα μπορείς να λάβεις την απάντηση.

Αρέσει στον/ην kitsena.