χαμενα δεντρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την thena, 12/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα
    εβαλα στο παρε δωσε 2 ανταλλαγεσ δεντρων και αμεσωσ εξαφανιστηκαν...σαν να πουληθηκαν αλλα δεν δεν εχω λαβει τιποτα απο αυτα που ζητησα!...καθαρισα μπσκοτακια αλλα τιποτα.....και τα κουπονια αφαιρεθηκαν!!!!!

να αναφερω οτι εβαλα πρωτα και ζωα για ανταλλαγη και αυτα ειναι εκει...οταν εβαλα τα δεντρα εγινε και τωρα φοβαμαι να ξαναβαλω!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μπορείς να μας δώσεις επιπλέον πληροφορίες για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε;
    Και σε ποια κουπόνια αναφέρεσαι;

Τι προσφορά έβαλες ακριβώς;

3. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

αν θυμαμαι καλα εβαλα 2 γαλατοδεντρα κατσικασ και ζητησα δεντρο σοφορα.....αγορασα και 6 ανταλλαγεσ ειχα και αλλεσ 5 και τωρα εχω 5 μονο...τα φι τα 10 τα εχασα και δεν εχουν πιστωθει

4. -Snorkel-

Θα σε παρακαλούσα να μας περιγράφεις το πρόβλημα σου πιο σωστά για να καταλαβαίνουμε τι εννοείς.
    Αναφέρεις οτι έχασες 10 Φιορίνια; Πως τα έχασες;
    Απο οτι συμπεραίνω εννοείς οτι αγόρασες άδειες;
    Επίσης αναφέρεσαι σε "κουπόνια". Προφανώς εννοείς πάλι άδειες;

Δεν υπάρχει καμία προσφορά για γαλατόδεντρα και σοφόρα απο τον λογαριασμό αυτό.
    Σήμερα έβαλες 10 προσφορές
    Εχεις διαγράψει 6 προσφορές και πήρες πίσω τις άδειες
    Μία έχει αγοραστεί ήδη
    Και άλλες 3 προσφορές είναι ενεργές.

Επίσης σε παρακαλώ όταν ζητάς έλεγχο του λογαριασμού σου να μην κάνεις ενέργειες.
    Οσο ο τεχνικός μας έλεγχε τα Logs σου πρόσθετες και ακύρωνες προσφορές κια δυσκόλευες κατα πολύ το έργο του!

5. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

δεν ηξερα οτι δεν μπορουσα να συνεχιζω να παιζω...λυπαμαι πολυ...

αγορασα 6 αδειεσ η κουπονια δε ξερω πωσ τα λενε...λεει ''καλυτεροσ παζαρτζης'' που δεν πιστωθηκαν ποτε αλλα τα 10 φι τα εχασα...οταν ανοιξα το παιχνιδι ειχα 5 και 6 που υποτθεται αγορασα συνολο 11 επρεπε να εχω... ομωσ μαζι με αυτη που ανταλλαξα εχω παλι 5....που πηγαν οι 6 που αγορασα??

6. -Snorkel-

Δεν αγόρασες καμιά αδεια γιατί το υπόλοιπο σου ήταν 1 Φιορίνι με το οποίο δεν μπορούσες να αγοράσεις καμία άδεια.

Κατα την έναρξη του δρώμενου είχες 4 άδειες και έλαβες μια άδεια δώρο κατα το Log in και άρα έχεις 5 τώρα.

7. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

οχι εδωσα 10 φι ...κοιταξτε παρακαλω ειχα απο τον σινεμα μαζεμενα ειμαι σιγουρη

8. -Snorkel-

Για να σου γράφω οτι δεν αγόρασες καμία άδεια, σημαίνει οτι το ελέγξαμε.
    Δεν βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα

Το τελευταίο Φιορίνι το πήρες από το cinema στις 2015-05-29 13:56:03 και είχες υπόλοιπο 8 Φιορίνια
    Στις 2015-06-04 20:07:04 αγόρασες θεριστική και το μέο υπόλοιπο σου ήταν 1 Φιορίνι.

Δεν υπάρχει άλλη αλλαγή στα φιορίνια σου από τότε.

9. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

καλα...δε θελω να σε κουραζω αλλο....
    μπορεισ να το κλεισεισ :(
    ευχαριστω

10. -Snorkel-

Δεν με κουράζεις, αλλά αυτά αναφέρουν τα Logs σου και έιναι πάντα 100% σωστά ;)

Καλή συνέχεια. Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.