χαμένο δώρο...

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την despel, 30/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. despel

despel Αρχάριος στο φόρουμ

αγαπητό farmerama,

σε συνέχεια ενημέρωσης για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισα στη σύνδεσή μου (το οποίο διορθώθηκε) θα ήθελα παρακαλώ να μου δοθεί χαριστικά το άνοιγμα τη 3 ης κολοκύθας στο event 7 μέρες χάλογουιν, διότι δεν ήταν δυνατή η πρόσβασή μου στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσω το δικαίωμα να ανοίξω το δώρο την επόμενη μέρα.
    Δεδομένου πως το συγκεκριμένο event είναι από τα αγαπημένα μου και λόγω του τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε, παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δέσποινα

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεσαι παρουσιάστηκε την Τετάρτη το πρωί μεταξύ 7-9 και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε.
    Όλη την υπόλοιπη μέρα η κολοκύθα ήταν διαθέσιμη για άνοιγμα.
    Δεν μπορεί να γίνει κάποια πίστωση δωρεάν εάν δεν κατάφερες να την ανοίξεις μέσα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.