χαμένα αρώματα

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by fisherman65, Jul 31, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα. Μήπως μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σ' ένα πρόβλημα; Είχα χιλιάδες αρώματα πριν λίγες μέρες και χωρίς να έχω κάνει εκτροφές, σήμερα έμεινα με 0 !!!
    ID: 5022748

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Τα αρώματα τα πούλησες στη λαϊκή.

3. fisherman65

Εγώ δεν έκανα ποτέ τέτοια πώληση, δεν μπαίνω καν στην κατηγορία "προιόντα"!! Και όλα με τη μία;; Απορώ πως έγινε κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως δεν το έκανα. Με 1,5 δισεκατομμύρια χτ, να πουλήσω για να βγάλω τι;; Θέλω να πω ότι δεν πουλάω καν, οτιδήποτε, στη λαική. Μόνο αγορές κάνω. Μήπως μπαίνε κάποιος κακόβουλος στη φάρμα μου; Δεν ξέρω τι να πω, έχω μείνει άναυδος..

4. -*thumbelina*-

Αν δεν έκανες εσύ αυτές τις ενέργειες, θα σου συνιστούσα να αλλάξεις άμεσα κωδικό πρόσβασης.

5. fisherman65

στο φαρμεράμα ή στο μέιλ;

6. -*thumbelina*-

Στη φάρμα.

7. fisherman65

Εντάξει. Μια τελευταία ερώτηση: Ξέρετε αν πουλήθηκαν διαδοχικά, άνα 500 για παράδειγμα ή με τη μία; Πότε έγινε η πώληση αυτή; Και το ότι αυτό έγινε μετά - ή κατά τη διάρκεια - της επίθεσης, είναι τυχαίο;

8. -*thumbelina*-

Πουλήθηκαν διαδοχικά ανα 100 σήμερα νωρίς το πρωί.

9. fisherman65

Σίγουρα δεν ήμουν εγώ!! Ψάξτε αυτους που τα αγόρασαν, αυτοί κέρδισαν από την κλοπή των αρωμάτων μου. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις και κατατοπιστικές. Καλή συνέχεια, μπορεί να κλείσει το θέμα.

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μάλλον εσύ θα πρέπει να ψάξεις σε ποιον έδωσες τους κωδικούς σου. ;)

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.