χαθηκε ο πρακτορας

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by .mariakeh., Jan 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .mariakeh.

.mariakeh. Τακτικός στο φόρουμ

καλημερα εχθες στις εκτροφες κερδισα ενα πρακτορα κ9 και δεν υπαρχει στα υπαρχοντα μου.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

kolokythopitas likes this.
  3. .mariakeh.

id 36556400 ευχαριστω

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Σύμφωνα με τον έλεγχο που έγινε στον λογαριασμό σου δεν πήρες κανέναν πράκτορα από τις εκτροφές.

5. .mariakeh.

δεν υπαρχει λογος να πω ψεμματα, μπειτε στο λογαριασμο μου και ελεγξτε τα σκυλια της εκτροφης, διοτι σε εμενα εξακολουθει να φαινεται εγχρωμα, τα ζωα που ειναι 0 φαινονται ασπρομαυρα.ενω τα ζωα που ειναι κερδισμενα ειναι εγχρωμα, ακομα κ ο πρακτορας. παρακαλω να το διασταυρωσετε.αν δεν μπορεσετε να το δειτε ενημερωστε με να σας στειλω φωτογραφια.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Όπως σου είπε η κυρία Θαμπελίνα πιο πάνω, έγινε έλεγχος στο λογαριασμό σου και δεν έχεις πράκτορα.
    Το κουτάκι του πράκτορα όντως φαίνεται έγχρωμο σε όλους, ακόμα και αν δεν έχεις το ζώο.
    Αυτό δεν συμβαίνει στα αντίστοιχα άλλα ζώα, τα οποία και εμφανίζονται έγχρωμα μόνο άμα τα έχεις.

Δες από μία τυχαία άλλη φάρμα που επίσης δεν έχει τον πράκτορα,

Θα προωθηθεί το γραφικό για αλλαγή.

7. .mariakeh.

ο.κ ευχαριστω για την ενημερωση, απλα εγω θυμαμαι οτι χθες ειδα κ τον αριθμο 1 στον πρακτορα. μπορει να εκανα κ λαθος. συγνωμη για την ενοχληση, μπορει να κλεισει το θεμα.

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ! Δεν υπάρχει καμία ενόχληση! :)
    Είμαστε εδώ για να βοηθάμε όσο μπορούμε!

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι!
    Το θέμα κλείνει!

Thread Status:
Not open for further replies.