χαθηκαν φιορινια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την takis50, 6/8/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. takis50

takis50 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μεσα στα τοσα προβληματα που δεν μπορω να παιξω το παιχνιδι χαθηκαν και 100 περιπου φιορινια που τα εβλεπα σαν τα ματια μου. και ευτιχως που το προσεξα. αν ηταν ζωα που εχω εκατονταδες αλιμονο μου.

takis50 ID: 11153103

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Πότε ακριβώς τα έχασες;
    Στις 2021-07-02 είχες 101 Φιορίνια τα οποία και ξόδεψες σιγά σιγά μέσα στον Ιούλιο.

3. takis50

το σιγα σιγα δεν καταλαβαινω. μια φορα πηρα 1δενδριλιο 5 φιορινια και τελος. ομως απο εβενς κερδισα ορισμενα φιορινια τα οποια και αναπληρωσα και να ξερεται οτι τα φιορινια δεν τα χαλαω τοσο ευκολα οσο φανταζεστε διοτι τα χρειαζομαι για αγορα βιοτεχνικον προιοντον και αυτα τα φιορινια ειναι απο παρα παρα πολυ καιρο δεν ξοδευω λοιπον τοσο ασυλογιστα τα φιορινια εξαλου μεσα στον 1 μηνα που υπαρχη η διαφορα με αυτα που γραφεται πεστε μου ποσες φορες βγηκανε για αγορα δενδριλια .γιατι περα απο δενδριλια δεν αγοραζω τιποτα μα τιποτα αλλο

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Στις 2021-06-03 22:57:10 αγόρασες μια σειρά συννεφων αξίας 21 φιορινιών
    Στις 2021-07-02 16:04:51 αγόρασες ένα δενδρύλλιο αξίας 5 φιορινιών.
    Στις 2021-07-09 19:06:24 άνοιξες μια καρύδα απο το καλοκαιρινό ημερολόγιο αξίας 5 φιορινιών.
    Στις 2021-07-11 21:12:53 αγόρασες μια σειρά συννέφων αξίας 36 φιορίνιών
    Στις 2021-07-16 02:36:54 άνοιξες επίσης μια καρύδα απο το καλοκαιρινό ημερολόγιο αξίας 10 φιορίνιων.
    Στις 2021-07-29 00:40:41 αγόρασες άλλη μια σειρά συννέφων αξίας 42 φιορινιών.

Αν τα προσθέσεις όλα αυτά και αν υπολογίσεις και κάποια λίγα που κέρδισες απο δρώμενα, εύκολα καταλαβαίνεις που πήγαν τα 100 περίπου φιορίνια που αναφέρεις.

5. takis50

ευχαριστω πολυ για της απαντησεις που μου δωσατε και για την ταλαιπωρια που σας εβαλα ομως υπηρχαν πολλες φορες στιγμες που φυτευα ενα ορισμενο φυτο και φυτευοταν καπιο αλλο .μηπως λοιπον εκανε τα δικα του το παιχνιδι διοτι φασολιες δεν αγοραζω.μεσα στο 7 μηνα κερδισα 3 η 4 φασολιες σας τα λεω αυτα για να μην νομιζεται οτι θελω να κλεψω της εντυπωσης ευχαριστω ομως για αυτην την ενημερωση και θα προσπαθησω να ειμαι πιο προσεκτικος την επομενη φορα γιατι εχω παθη πολλα σε αυτο το παιχνιδι.
    ευχαριστω ξανα
    το θεμα κλεινει εδω

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.