χαθηκαν τα ανοξιατικα στεφανια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kritikos21, 8/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kritikos21

kritikos21 Αρχάριος στο φόρουμ

χτεσ μου εστειλαν 20 ανοιξιατικα στεφανια δωρα οι φιλοι μου και δεν υπαρχουν στ φαρμα μου το ID 3948110

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μηπως οι "φίλοι σου" χρησιμοποίησαν τον ίδιο υπολογιστή με τον δικό σου για να σου στείλουν τα δώρα αυτά;

3. kritikos21

ναι και αλλη φορα μου εχουν στειλει απο τον ιδιο υπολαγιστη μα ειναι μελη τησ οικογενειασ μου και επαιρνα τα δωρα κανονικα σασ παρακαλω διορθωστε το

4. -Snorkel-

20 μέλη έχει η οικογένεια σου; :oops:
    Πολύτεκνοι είσαστε;

Γνωρίζεις οτι αυτό που κάνεις απαγορεύεται απο τους κανόνες και μπορεί να επιφέρει μέχρι και μόνιμο κλείσιμο του λογαριασμού σου;

1.2.7 Ο χρήστης επιτρέπεται να δημιουργήσει περισσότερους από ένα λογαριασμό στο Portal. Ωστόσο ο χρήστης, σε ορισμένα παιχνίδια που διατίθενται από τη Bigpoint, επιτρέπεται να συμμετέχει με ένα μόνο λογαριασμό («Απαγόρευση χρήσης πολλαπλών λογαριασμών»). Λεπτομέρειες περιγράφονται στους κανόνες του εκάστοτε παιχνιδιού. Σε χρήστες οι οποίοι διαθέτουν περισσότερους από ένα λογαριασμό, η Bigpoint συνιστά ιδιαιτέρως την προσεκτική μελέτη των κανόνων του παιχνιδιού, καθώς η παραβίαση της εν λόγω απαγόρευσης μπορεί να επιφέρει το άμεσο μπλοκάρισμα του χρήστη.

Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν υπάρχει απαγόρευση χρήσης πολλαπλών λογαριασμών, απαγορεύεται η αλληλεπίδραση των λογαριασμών ή η οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ τους (απαγόρευση “pushing”). Απαγορεύεται ιδίως η χρήση ενός λογαριασμού προκειμένου να αποκομισθούν πλεονεκτήματα σε έναν άλλο λογαριασμό του ίδιου χρήστη. Απαγορεύεται για παράδειγμα η μεταφορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αντικειμένων ή μονάδων του νομίσματος του παιχνιδιού από ένα λογαριασμό σε ένα άλλο λογαριασμό του ίδιου χρήστη ή η μάχη με ή ενάντια σε ένα άλλο λογαριασμό του ίδιου χρήστη.

5. kritikos21

μα ειναι ξαδερφια θειεσ και φιλοι δεν ειναι ιδιεσ φαρμεσ

6. -Snorkel-

20 άτομα και μένετε όλοι μαζί; :eek:
    Και πως βρε παιδάκι μου κάθεστε 20 ατομα σε εναν υπολογιστή; Με βάρδιες;
    Μαλλον δεν μας τα λες καλά ;)

Το πρόβλημα θα διορθωθεί αλλά να ξέρεις οτι αυτό απαγορευεται και αν γίνει έλεγχος, θα χάσεις ολους τους λογαριασμούς σου.

Κρίμα δεν είναι;

7. kritikos21

σασ ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση αλλα δεν ισχυει για μενα αφου μονο το ιδιο λαπτοπ χρησιμοποιουμε ξερω τουσ κανονεσ τησ farmeramas ειμαι παιχτρια 5.5 χρονια

--------------

σε ευχαριστω εισαι πολυ καλοσ καλη συνεχεια

Συγχώνευση δημοσιεύσεων

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 8/7/16
  8. -Snorkel-

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά ΔΕΝ γνωρίζεις τους κανόνες ουτε του παιχνιδιού αλλά ούτε του φορουμ αφού και Pushing κάνεις και μόλις διπλοστάρισες.

Και επειδή προφανώς δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι εννοώ και επειδή δεν υπάρχει λόγος να χάσεις τους λογαριασμούς σου... Απαγορεύεται να στέλνεις δώρα σε έναν λογαριασμό από άλλον λογαριασμό που παίζεται από την ίδια ip. Είτε είναι ξάδελφος, φίλος, παππούς ή προπάππους.

Σε ενδεχόμενο έλεγχο ή σε περίπτωση δρώμενου (θερισμού) θα αποκλειστεις και θα είναι κρίμα.

Υ.Γ Ο παίκτης έχει ενημερωθεί οτι υπάρχει παράβαση στο λογαριασμό του, το παραδέχθηκε στην 1η του ανάρτηση και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.