χαθηκαν οι ποντοι και το ρολοι ,

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sophia101070, 7/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sophia101070

sophia101070 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπερα, τωρα διαβασα οτι υπαρχει προβλημα μαζεψα το 8ωρω στις 18,26 με εναπομεινασα ωρα ληξης 13,20 εξαφανιστηκε το ρολοι και οι ποντοι 21,867,6 που μαζεψα με τα φυτα. εμφανιστηκε μερικη αποδοση δωρων και χρονος ληξης 23,13 και οτι εχω παραδωσει μονο 26.663 δηλαδη τα 2 πρωτα μαζεματα.το ID101070
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    συγγνωμη το ID μου ειναι 41507335

Επέμβαση συντονιστή - διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 7/11/14
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Είχε παρουσιαστεί πρόβλημα με το πρώτο βήμα του ιβέντ το οποίο και επιλύθηκε.
    Πάτα μια ανανέωση σελίδας και συνέχισε κανονικά το ιβέντ σε παρακαλώ.

3. sophia101070

sophia101070 Αρχάριος στο φόρουμ

Εκανα την ανανεωση αλλα παλι μου εβγαλε τους ποντους που ειχα δωσει το πρωι 26663 και ωρα ληξης σε 21,17 δεν μου πιστωνει τις επι πλεον 21.867 π.ε. και φυσικα μειωμενη ωρα.Υπολογιζα με αυτα που θα μαζευα σε 2 ωρες να τελειωνα το 1 βημα.Τι κανω χανω και τα βιοτεχνικα που τρεχουν.

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Υπάρχει ήδη ανοικτό θέμα με το πρόβλημα που εμφανίστηκε στο πρώτο βήμα του δρώμενο το οποίο και παρακολουθούμε. Κατανοουμε την δυσαρέσκεια σας και την προωθούμε. Όποια ενημέρωση έχουμε θα την δείτε είτε με επίσημη ανακοίνωση είτε στο θέμα εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/προβλημα-στο-1ο-βημα.11577/

Το θέμα αυτό κλείνει για να γίνει καλύτερη η διαχείριση του προβληματος.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.