φωλιά πάπιας

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την geoka9, 10/2/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

προσπαθώ να βαλω την φωλια παπιας στην ομαδα συννεφων Ι κ ενω την εχω κερδισει μου βγαζει οτι δεν την εχω
    ID: 34022648

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    το έχεις αναβαθμίσει γιαυτό δεν το βρίσκεις και στην ομάδα συννέφων Ι μπαίνει το απλό και όχι το αναβαθμισμένο.
    Στο επόμενο βήμα ξαναδίνει και πάλι το απλό. ΜΗ το αναβαθμίσεις και τότε θα μπορέσεις να το τοποθετήσεις στην ομάδα συννέφων Ι.

3. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

αν το εγραφε στις οδηγιες κ δεν το καταλαβα, δικο μου λαθος αλλα αν δεν το εγραφε, καλο θα ηταν, μελλοντικα, να ειστε πιο αναλυτικοι

4. Unicorn*

5. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

εγω δεν καταλαβα οτι αν το αναβαθμισεις, μετα δεν μπορεις να το ξε-αναβαθμισεις. Δικο μου λαθος προφανως

6. Unicorn*

Τα διακοσμητικά ποτέ δεν ξε-αναβαθμιζόντουσαν, ίσως να έχει γίνει παρανόηση λόγω των δέντρων που υπάρχει η αντίστροφη διαδικασία.
    Αλλά για τα διακοσμητικά δεν ισχύει.

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.