φυτα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την zendaya_13, 2/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπερα και καλη χρονια.εχω την εντυπωση οτι εχω χασει μια ολοκληρη σοδεια απο το αγριο λιβαδι μου.ειμαι σιγουρη οτι το ειχα φυτεψει.μπορειτε να το δειτε με καποιο τροπο.ID48051066.ευχαριστω

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα ,Καλή Χρονιά.

Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένη ?
    Δεν βρήκες φυτά να μαζέψεις ή μάζεψες και ήταν λιγότερα ?
    Μήπως δεν είχες καταναλώσει βιοτεχνικό που δίνει +2?

3. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

συγνωμη που αργησα να απαντησω.δεν βρηκα καθολου φυτα.ειχα καταναλωσει το βιοτεχνικο

4. *Persa*

Το πιθανότερο να είχες ξεχάσει να φυτέψεις.
    Εφόσον τώρα είναι φυτεμένα δεν μπορούμε να δούμε τι είχες πριν και αν είχες κάτι .

5. fatsas13

fatsas13 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μπορεις να δεις στη φαρμα αυτη εδω με ID49176404 δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι και στις 3 φαρμες μου συνεβει ακριβως το ιδιο πραγμα

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπερα

Σε παρακαλώ να σεβαστείς τους κανόνες και να χρησιμοποιείς ένα λογαριασμό στο Forum.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το παιχνίδι ούτε και με τους λογαριασμούς σου.
    Προφανώς είτε ξέχασες να φυτέψεις είτε έχεις πρόβλημα με την σύνδεση σου.

Θα πρέπει να κάνεις διαγραφή της προσωρινής μνήμης του browser σου (cache & cookies & flash cache) και να ελέγξεις την σύνδεση σου.

7. fatsas13

fatsas13 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

δεν ειναι οτι δεν σεβομαι τους κανονες απλα μου φανηκε περιεργο να χω ξεχασει να φυτεψω σε 3φαρμες τον ιδιο ακριβως χωρο.ευχαριστω για το χρονο σας και καλη χρονια

8. *Persa*

Παρακαλούμε , Καλή χρονιά.

Θα σε παρακαλέσω επίσης να γράφεις από μια φάρμα στο φόρουμ
    καθότι η χρήση του φόρουμ από πολλαπλές φάρμες απαγορεύεται από τους κανόνες .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.