φροντιστηριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sam100, 25/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sam100

sam100 Νέος ειδικός

αρχικα καλησπέρα σας..μια μερα μπηκα στο χωριατοσπιτο και πατησα χωρις να διαβασω τιποτακαταλοθος κατι για αιτησεις..... καιτι για φροντηστηριο και μετα πουξαναμπηκα εκει λεει σε ευχαριστούμε για την αιτηση σου ...τι ειναι αυτό ...και τωρα που υπεβαλα την αιτηση θα γινει τιποτα ..θα κερδισω κατι θα λαβω καπου μερος μεσω της αιτησης ???

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

3. sam100

sam100 Νέος ειδικός

εγω λογικα εκανα αιτηση καταλαθος όπως σας ειπα και πιο πανω για δάσκαλος αφου είμαι 55 επιπεδο .....οι μαθητες μου αν βρω θεση για δασκαλους και αν βρω μαθητες θα με ρωτάνε κιολας για θεματα που εχουν απορριες ??? και κατι ακομα μενα ως δασκαλο πως θα με βρουν θα με αναζητησουν καπου ?? ή εγω πρεπει να αναζητησω μαθητες ???

4. *Kirki*

Απ την στιγμή που έχεις πατήσει την αίτηση για συμμετοχή στο φροντιστήριο, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Απλά θα περιμένεις να σε επιλέξει το σύστημα για δάσκαλο. Αυτό γίνεται αυτόματα κάποια στιγμή.
    Δεν αναζητάς εσύ μαθητές και δεν σε αναζητάνε ούτε αυτοί.
    Αμα γίνεις δάσκαλος θα μπορείς να βοηθάς τους μαθητές σου για θέματα που έχουν απορίες.
    Αυτό θα γίνεται με προσωπικά μηνύματα στις φάρμες σας.

Αλλά όπως θα διάβασες στο σύνδεσμο που σου είχα δώσει, υπάρχει καθυστέρηση στην ενεργοποίηση δασκάλων.
    Θα αργήσεις να γίνεις δάσκαλος καθώς προηγούνται επίπεδα πολύ μεγαλύτερα απ το δικό σου, που επίσης έχουν κάνει αίτηση.

5. sam100

sam100 Νέος ειδικός

οκ καλειψατε ολες τι απορριες μου σε ευχαριστω και καλο απόγευμα

6. *Kirki*

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.