φροντιστηριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την fisherman65, 9/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

στέλνω μήνυμα σε μαθητές αλλά δεν παίρνω πόντους στοργής, εδώ κ 3 μέρες.

Αρέσει στον/ην misirli.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα. Τα μηνύματα θα πρέπει να τα στέλνεις από το layer του φροντιστήριου και όχι μέσω ταχυδρομείου.

3. fisherman65

Καλημέρα. Από κει τα στέλνω. Σήμερα πάντως διορθώθηκε το πρόβλημα αλλά με τα χαμένα των προηγούμενων ημερών τι θα γίνει;
    Δεν πρόλαβα να το πω.. στον δεύτερο μαθητή δεν πιστώθηκαν οι πόντοι. Παίζει ρόλο ο αριθμός των λέξεων κάθε μηνύματος; Έκανα τις εξής κινήσεις, με τη σειρά αυτή: έστειλα δώρο, γέμισε η μπάρα, πήγα στον διπλανό μαθητή, έστειλα δώρο και μήνυμα, επέστρεψα στον προηγούμενο και του έστειλα μήνυμα αλλά η μπάρα του εξακολουθεί και είναι άδεια.

Τελευταία επεξεργασία: 10/4/16
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το φροντιστήριο. Παίρνεις πόντους μόνο για το πρώτο μήνυμα που στείλεις και μόνο αν το στείλεις μέσα απο την λειτουργία του φροντιστηρίου.

5. fisherman65

Δηλαδή εγώ που έστελνα και έστειλα και σήμερα αλλά δεν πηρα πόντους, έχω κάποιου είδους διανοητική υστέρηση ή δεν βλέπουν τα μάτια μου. Πολύ ωραία!! Μετά την επιτυχή "λύση" του προβλήματος μπορείτε να το κλείσετε.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η συντονίστρια προσπάθησε να σε βοηθήσει και σου ανέφερε όλες τις πιθανώς λάθος κινήσεις σου από την στιγμή που επίσημα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με πίστωση πόντων από το φροντιστήριο.

Αν εσύ νομίζεις οτι η προσπάθεια των συντονιστών να βοηθήσουν στο πρόβλημά σου, μειώνει την νοητική σου αντίληψη, τότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω ούτε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω περαιτέρω.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μείνει το θέμα ανοιχτό και κλείνει με την αποστολή της απάντησης μου.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.