φροντιστήριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την pollychatz, 9/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pollychatz

pollychatz Αρχάριος στο φόρουμ

Τι ακριβώς γίνεται με το φροντιστήριο; Γιατί εξαφανίστηκε ο φροντιστής μου μόλις πήγα επίπεδο 40;

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μπορείς σε παρακαλώ να ελέγξεις τα εισερχόμενα μηνύματα στο e mail σου ?
    Έχεις λάβει κατόπιν αίτηση σου γι αυτό το θέμα, απάντηση από την υποστήριξη .

3. pollychatz

Καλημέρα! Μου απάντησε η Χαρά αλλά το μόνο που μου είπε είναι να μην στέλνω το ίδιο μήνυμα πολλές φορές. Απάντηση όμως δεν πήρα για το ερώτημά μου. Ποιος μπορεί παρακαλω να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ πολύ!

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Είχες στείλει 2 έντυπα επικοινωνίας.
    - 09.03.2015 09:17:42 και στις 09.03.2015 11:06:40

Στο πρώτο έλαβες απάντηση κανονικά ενώ στο δεύτερο σου ζητήθηκε να μην στέλνεις πολλαπλά tickets για το ίδιο θέμα και να απαντήσεις στο 1ο εντυπο επικοινωνίας που είχες στείλεις.

Η απάντηση λοιπόν που έλαβες στο 1ο έντυπο επικοινωνίας ήταν : Μπορείς να είσαι μαθητης στο φροντιστήριο μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο 40.
    Μόλις φτάσεις στο 40ο επίπεδο, τότε παύεις να είσαι μαθητής και αν θέλεις μπορείς να
    γίνεις δάσκαλος σε νέους παίκτες.

5. pollychatz

Καλώς! Ευχαριστώ πολύ! Αλλά μήνυμα με απάντηση δεν ήρθε στο μέιλ μου
    Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.