φροντιστήριο-κόκκινο θερμόμετρο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sofiapao76, 16/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα.Έψαξα στις σ.ε. για το φροντιστήριο αλλά δεν βρήκα την απάντηση που ήθελα.Τρεις από τους τέσσερις μαθητές μου έχουν κόκκινο θερμόμετρο.Ισχύει ότι και για τους γείτονες?Ότι δηλαδή αν δεν είναι ενεργοί για κάποιο χρονικό διάστημα "σβήνονται" να πω,"διαγράφονται" να πω από μαθητές?Δεν έχω κανέναν λόγο να τους κρατάω για μαθητές,γιατί δεν μπορώ να ανέβω επίπεδο και τους τελευταίους μήνες οι μαθητές μου είναι μικρών επιπέδων(3-4).Αλλά δεν τους διαγράφω γιατί διαβάζω τελευταία ότι υπάρχει "πρόβλημα" με το φροντιστήριο.Θέλω να ξέρω αν δεν τους διαγράψω θα "φύγουν" μόνοι τους?Ευχαριστώ.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Δεν διαγράφονται μόνοι τους, θα πρέπει να τους διαγράψεις εσύ, αφού περάσουν 12 ώρες, από τη στιγμή που έγιναν μαθητές σου

3. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Μπορεί να κλείσει.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.