φροντηστιριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την maria071966, 28/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

καλημερα !
    επιτελους μου στειλατε τους μαθητες μου που περιμενα τοσο καιρο !!!
    αλλα τωρα δεν θυμαμε (περασε καιρος) τι ακριβως πρεπει να κανω για να ειμαι μια καλη δασκαλα! μπορειτε να βοηθησετε ?? για να μη τους χασω , ευχαριστω .
    αν και αποτι ειδα ηδη εχουν να μπουν καιρο και εχουν κοκινησει οι 2 κ ολας!!:cry:

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Πατώντας πάνω στον κάθε μαθητή μπορείς να στέλνεις ένα καθημερινό δώρο.
    Από τα δώρα που στέλνεις στους μαθητές παίρνεις πόντους .
    Καθώς επίσης και από το πρώτο προσωπικό μήνυμα στο μαθητή ανά ημέρα .

Όταν ολοκληρωθεί η μπάρα στοργής λαμβάνεις πόντους αφοσίωσης .

Πόντους αφοσίωσης παίρνεις και καθώς ανεβαίνει επίπεδο ο μαθητής ή σου στέλνει εσένα σαν καθημερινό δώρο.

Τους πόντους αφοσίωσης μετά μπορείς να του εξαργυρώσεις στο μαγαζί Φροντιστηρίου .

3. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

ααα μαλιστα !!! μαλλον οι μαθητες μου τα παρατησαν !!! αν χαθουν θα εχω αντικατασταση η οχι ?? σας ευχαριστω και κλειστε το το θεμα !!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς μετά απο 12 ώρες να πατήσεις απομάκρυνση και να απομακρύνεις τους μαθητές αυτούς.
    Πατώντας πάνω στο αυγουλάκι θα έρθει άλλος μαθητής.

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην maria071966.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.