φροντηστηριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την skorpios1954, 2/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. skorpios1954

skorpios1954 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα σας Ειμαι νεα στο παιχνιδι επιπεδο 17 χωρις φιλους μεχρι χθες Και ξαφνικα βρεθηκα με δασκαλα και 2 συμαθητες (γειτονες) χωρις να εχω δεχθει προσκληση Πως εγινε αυτο? Και ποιες οι υποχρεωσεις μου? Τι πρεπει εγω να κανω για να ειμαι ενταξει στο σχολειο μου ? Που θα βρω πληροφοριες για το θεμα? Ευχαριστω πολυ Καλο απογευμα!

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Έγινες μαθήτρια-ης κατόπιν δική σου αιτήσεως μέσα από το χωριατόσπιτο που βρίσκεται στην βασική σου φάρμα.

Κατόπιν συνεννοήσεως με την δασκάλα σου σε πμ ,θα έχεις τα καθημερινά σου δώρα
    και ότι απορία έχεις σχετικά με την φάρμα σου μπορείς να την ρωτάς για να σε βοηθάει.

Η δική σου υποχρέωση μόνο είναι να είσαι ενεργή-ος και να στέλνεις σ' εκείνη τους
    "πόντους αφοσίωσης".

Αρέσει στον/ην nana.