φροντηστηριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την maniotis, 8/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

καλησπερα θα μπορουσατε να μου δωσετε καποιο λινκ με πληροφοριες για το φροντηστηριο γιατι εχω λιγο μπερδευτει με την απαντηση σας μπορειτε να κλεισετε το θεμα ευχαριστω

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το φροντιστήριο υπολειτουργεί πλέον και δεν έχουμε κάποιο λινκ με συχνές ερωτήσεις για αυτό. Πες μου που ακριβώς μπερδεύτηκες, να σου απαντήσουμε.

3. maniotis

σημερα μου εστειλε το συστημα 3 μαθητες τους εστειλα δωρα μου εστειλαν και αυτοι και θα ηθελα να δω πως προχοραει η ολη διαδικασια ποντους αφοσιωσης παιρνω απο καθε μαθητη ξεχωριστα?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Για κάθε δώρο που στέλνεις σε μαθητές σου κερδίσεις 5 πόντους στοργής ενώ παίρνεις 5 πόντους εάν στείλεις προσωπικό μήνυμα (μόνο για το πρώτο μήνυμα ανα ημέρα)
    Οταν ολοκληρωθεί η μπάρα στοργής με 50 πόντους θα λάβεις 5 πόντους αφοσίωσης.
    Πόντους αφοσίωσης λαμβάνεις επίσης από κάθε ανέβασμα επιπέδου του μαθητή. (2-30 πόντους ανάλογα το επίπεδο του μαθητή)

Η διαδικασία αυτή είναι ξεχωριστή για κάθε μαθητή.

5. maniotis

σας ευχαριστω για τη βοηθεια μπορειτε να το κλεισετε το θεμα

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.