φορουμ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την natalia_prod72, 10/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Καλημερα, οταν εχουμε προβλημα και δεν μπορουμε να μπουμε στην φαρμα, μπορουμε με καποιο τροπο να γραψουμε στο φορουμ το προβλημα μας?

Αρέσει στους ellee68 και kolokythopitas.
  2. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα
    Όταν υπάρχουν login προβλήματα μπορείς να δοκιμάσεις να μπαίνεις στο φόρουμ πατώντας την λέξη Forum στην κάτω δεξιά σελίδα της φάρμας, κάτω απο το ξύλινο πλαίσιο.

3. natalia_prod72

Ναι, αυτο το ξερω, το ερωτημα μου ειναι αν μπορω με καποιο τροπο να γραψω στο φορουμ, ενω δεν μπορω να μπω στην φαρμα (για να ανοιξω απο εκει το φορουμ)?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Μπορείς να αποθηκεύσεις ένα Link από το Forum στους σελιδοδείκτες του browser σου.
    Αν δεν κάνεις καθαρισμό cookies κατα την διάρκεια των προβλημάτων Log in, θα μπορέσεις να μπείς ως συνδεμένη.
    Εφοσον δεν μπορείς να κάνεις Log in, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον αποθηκευμένο σύνδεσμο και όχι να πατήσεις την επιλογή "Forum" από την αρχική σελίδα καθώς έτσι θα αποσυνδεθείς αυτόματα.

Επιπλέον, αν δεν μπορείς να γράψεις στο Forum, μπορείς πάντα να απευθυνθείς στην υποστήριξη.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  5. natalia_prod72

Το εχω κανει (εχω αποθηκευμενο το link), αλλα αν εχω ωρα που εχω κλεισει την φαρμα (μετα απο 2-3 ωρες) με βαζει σαν επισκεπτη και δεν μπορω να γραψω.
    Ευχαριστω πολυ!
    Καλη συνεχεια!

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Για λόγους ασφαλείας, ολοι οι λογαριασμοί αποσυνδέονται αυτόματα από το Forum μετά απο 2 ώρες μη χρήσης του.

Αλλά όπως σου είπα και πρίν, μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη και θα λάβεις άμεση απάντηση. ;)

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  7. natalia_prod72

Eυχαριστω πολυ!!!
    Καλο απογευμα!!!

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.