φορουμ και ειδοποιησεις

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by orsiorp, Apr 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. orsiorp

orsiorp Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα.Χρειαζομαι την βοηθεια σας.Οταν μπαινω στο φορουμ για οποιοδηποτε λογο ,σε οποιοδηποτε θεμα η δρωμενα η τεχνικα η προβληματα,μου τα βγαζει ανακατεμενα.Δηλ δεν βγαζει τα νεα μηνυματα στην αρχη αλλα ψαχνω να δω ημερομηνιες.Βαζω στις ρυθμισεις να βγαινουν τα νεα πρωτα αλλα δεν γινετε τιποτα.Τι μπορω να κανω?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Θα πρέπει να πας στην κατηγορία στην οποία βλέπεις με λάθος ταξινόμηση και να κάνεις κλικ στο "τελευταίο μήνυμα"
    Ετσι θα εμφανίζονται πρώτα τα πιο πρόσφατα θέματα

3. orsiorp

οταν το κανω ειναι ενταξει.Αν βγω και ξαναμπω ενω εχω πατησει κατω δεξια τον ορισμο επιλογης ξαναγυρναει στην αρχικη εικονα.Οι μηνες και οι μερες μπερδεμενες.Πρεπει καθε φορα που μπαινω να κανω το ιδιο?κατι κανω λαθος?
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    συγνωμη που ξαναγραφω.Ηθελα να πω οταν παω κατω στις επιλογες εμφανισης θεματων και βαζω ταξινομηση φθηνουσα και μετα ορισμο επιλογης.Ξαναγυρναει στα ιδια.

Ελεγχόμενος συντονισμός - Απαγορεύεται το διπλοποστάρισμα

Last edited by moderator: Apr 13, 2016
  4. -Snorkel-

καταρχήν να σε ενημερώσω οτι απαγορευονται τα διπλοποσταρίσματα

Σου απάντησα τι πρέπει να κάνεις στο 2ο ποστ.
    Ομως εσύ εξακολουθείς να πατάς άλλες ρυθμίσεις.

Κάνε αυτό που σου είπα στο προηγούμενο ποστ μου και όλα θα λειτουργούν κανονικά.
    Δεν χρειάζεται να πατάς οτι επιλογή βρεις.

5. orsiorp

ζητησα συγνωμη για το διπλοποσταρισμα.Κανοντας αυτο ακριβως που μου ειπες μολις βγω και ξαναμπω ειναι και παλι μπερδεμενα αλλα σε ευχαριστω θα το βρω εν καιρο τον τροπο,μπορεις να το κλεισεις,.

6. -Snorkel-

Πολύ ευγενικό να ζητήσεις συγνώμη αλλά η παράβαση δεν παύει να ισχύει.
    Αν θες να προσθέσεις κατι, μπορείς να επεξεργαστείς την προηγούμενη σου ανάρτηση αντί να κάνεις νέο ποστ.

Η επιλογή κάτω γυρίζει πάντα στην προεγκαταστημένη επιλογή χωρίς όμως να αλλάζει η ρύθμιση που έχει αποθηκευτεί την τελευταία φορά.

Αν κάνεις αυτό που σου είπα, θα λυθεί το πρόβλημα σου.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.