φασουλοφλουρια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την nektaria13, 4/1/26 στις 14:53.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nektaria13

nektaria13 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα κ καλη χρονια.....ειχα 322 φασουλοφλουρια κ μου κολλησε το mouse κ καταλαθος πατηθηκε αγορα ομαδας συννεφου μαγικης φασολιας αξιας 300 φασουλοφλουριων....δεν τη χρειαζομαι κι ουτε την θελω.....μπορουν να μ πιστωθουν πισω τα φασουλοφλουρια να κανω την αγορα που ηθελα???ευχαριστω.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα και καλή χρονιά

Χρησιμοποιώ ποντίκι 20 χρόνια (από ποντίκι με 2 ευρώ μέχρι 50 ευρώ)- 10 ώρες την ημέρα και ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει κολλήσει το κουμπί από το ποντίκι γιατί απλά δεν κολλάει εκτός και αν του έριξες μέσα μισό κιλό σιρόπι από γαλακτομπόυρεκο xD

Ακόμα και να κόλλησε, για να προβείς σε αγορά θα πρέπει να κάνεις κλικ πάνω στο εικονίδιο, να κουνήσεις το ποντίκι ακριβώς στο κουμπί με τα φασουλοφλουρια, μετά να κουνήσεις το ποντίκι στο κέντρο για να ολοκληρώσεις την αγορά.
    Θες να μας πεις οτι όλες αυτές οι κινήσεις και τα κλικς έγιναν αυτόματα επειδή είχε κολλήσει? Αν είχε κολλήσει πως προχωρούσε και ένα επιλεκτικά κλικ;

Μπορείς όμως πολύ απλά να πεις οτι αγόρασες την φασολιά και μετά το μετάνιωσες. ;)

Εν πάσει περίπτωση, η αγορά δεν μπορεί να ακυρωθεί.

3. nektaria13

nektaria13 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

αυτο που σας λενε την αληθεια παντως κ βγαζετε σεναρια επιστημονικης φαντασιας πρεπει να το κοιταξετε...το οτι μπαινω απο δεδομενα κινητης κ εχω συνδεσει με wifi το λαπτοπ γτ δεν εχω ιντερνετ απο σταθερο για να μην κολλαει το παιχνιδι δεν σ περασε απ το μυαλο ε???επισης εχω ασυρματο mouse κ μολις αλλαξα μπαταριες...γι αυτο το βελακι στο ποντικι μου εκανε σπαμοδικες κινησης.....τελοςπαντων....εχω αγορασει πολλες φορες στο παιχνιδι πραγματα κ με αληθινα χρηματα....οχι με εικονικα...και δεν θα γινω ζητουλας για ψευτικα νομισματα....κ δεν ειμαι χθεσινη παικτρια....ειμαι πανω απο 10 ετια και βαλε......αν τα αγοραζα και το μετανιωνα δεν θα αναρτουσα θεμα στο φορουμ.....και εν παση περιπτωση θα ηταν καλο να κοιταξεις το τροπο που μιλας στους παικτες Σνορκελ κ να μην εισαι ειρωνας γενικα....το τι εκανες κ κανεις ή θα εκανες εσυ δεν χρειαζεται να το συγκρινεις με καθε παικτη μπορεις πολυ απλα να απαντησεις σεβαστικα κ ομορφα χωρις συγκρισεις!!!;););) ...καλη συνεχεια κ κλειστε κ το θεμα

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Όταν δεν έχεις δεδομένα ή σύνδεση, όσα κλικ και να κάνεις, δεν στέλνονται.
    Αν κολλήσει ο υπολογίστης σου, τότε στέλνεις ένα συνεχόμενο κλικ.

Οπότε θα σου πω οτι τίποτα από όσα ισχυρίζεσαι είναι λογικα.

Οπότε ούτε σενάρια κάνω, ούτε σε προβάλω όπως κάνεις εσύ.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.