φασολιες

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την mariyak13, 18/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mariyak13

mariyak13 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πηρα τις φασολιες πεπονο-φιλοσοφια και μπιζελο-φιλοσοφια,και ενω εχω τα διακοσμητικα απο τα δρωμενα με παραπεμπει να τα παρω ξανα με φιορινια, δενειναι τα ιδια απο τα δρωμενα; ID:2857468

Τελευταία επεξεργασία: 18/7/17
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Τα διακοσμητικά είναι τα ίδια.
    Εάν τα είχες πάρει κατά τη διάρκεια των δρώμενων, τότε κάπου τα έχεις τοποθετημένα.

Μπορείς να μας δώσεις το ID σου αν το επιθυμείς να γίνει έλεγχος.

3. mariyak13

ID:2857468 ελεγχε το σας παρακαλω γιατι τα διακοσμητικα τα εχω στην αποθηκη μηπως και κανω κατι λαθος

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καταρχήν να σου πω ότι δεν επιτρέπεται να κάνεις επεξεργασία στο ποστ , από τη στιγμή που έχει δώσει απάντηση συντονιστής
    Το id σου ή ότι ζητηθεί θα πρέπει να το γράφεις σε νέο ποστ
    Έχεις αγοράσει μόνο μια σειρά, την κενή σειρά σύννεφων , που μπορείς να βάλεις όποια διακοσμητικά θέλεις
    Τις άλλες δυο σειρές θα πρέπει πρώτα να τις αγοράσεις και μετά να τοποθετήσεις τα διακοσμητικά, τα οποία, άλλα βρίσκονται στη μπάρα με τα υπάρχοντά σου και άλλα τα έχεις τοποθετήσει σε άλλες σειρές σύννεφων.

5. mariyak13

ζητω συγνωμη για το λαθος μου δε γραφω συχνα στο φορουμ και ετσι δεν εχω και πολυ πειρα, απο οτι καταλαβα, πληρωσα 60 φιορινια και πρεπει να δωσω αλλα 60+60 = 180 συνολικα για να ανοιξουν οι φασολιες, συγνωμη δεν ειχα καταλαβει οτι επρεπε να δωσω 60 φρν για να μου τις ανοιξει απλα και μονο χωρις να μπορω να τις χρησημοποιησω αν δε δωσω αλλα 120 φρν εγω νομισα οτι αγορασα μονο μια! τελος παντων ευχαριστω για τον κοπο σας που το κοιταξατε και μου εξηγησατε.

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Είναι 3 διαφορετικές σειρές που αγοράζονται ξεχωριστά
    παρακαλώ καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.