φασολια 2 παρτι εισιτηριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kikijimy, 18/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kikijimy

kikijimy Ενεργός συντάκτης

σημερα κερδισα τον χοκους ποκους και την ενεργοποιησα φυτεψα ραπανακι στο ξεφωτο του δασους κατα τυχαιο λογο ειχα ενα χωραφι2χ2 και τα αλλα 1χ1 εχω βαλει τσαντι+2 πινκι παι και μαζεψα τη φασολια πριν βαλω το ραπανακι και στη μπαχαμα το γιαμ σε 1χ1 χωραφια και εκει λαχανικα ολα! σωστα? τωρα τους +30%πε τους εχουν ολα μικρα μεγαλα το+1 δεν το εχουν τα μικρα ενω το μεγαλο το εχει εκανα και ανανεωση σελιδας δεν θα επρεπε 3 το μικρο χωραφι +2 τσαντι=5+1της φασολιας =6? εμενα μου διχνουν 5 και στην μπαχαμα το ιδιο μονο στο μεγαλο χωραφι μου τα διχνει σωστα 5+2+1=8 παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας ειναι κατι που δεν ξερω η κατι δεν παει καλα

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Διάβασα πολλές φορές το ποστ σου μέχρι να καταλάβω τι μου γράφεις.
    Θα σε παρακαλέσω να τα γράφεις λίγο πιο κατανοητά και με σημεία στίξης!

Τώρα στο ερώτημά σου, το μικρό χωράφι δίνει κανονικά 2 φυτά. Προσθέτουμε και 2 από το τσάτνι, άρα 4 φυτά.
    Προσθέτουμε 1 ακόμα απ το μπόνους της σειράς με τα σκιάχτρα και έχουμε 5 φυτά σύνολο, στο μικρό χωράφι 1επί1.
    Όσα ακριβώς βλέπεις.

3. kikijimy

kikijimy Ενεργός συντάκτης

ok ευχαριστω μπορει να κλεισει

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.