τουρτοκουπονια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την NTINAEXTREME, 21/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Τακτικός στο φόρουμ

καλησπερα, απο εχτες το μεσημερι που ξεκινησε το ιβεντ, με αρκετα δεντρα (20ωρα) και σταβλους, τα οποια εχω μαζεψει 2 φορες, βρισκομαι με 5 τουρτοκουπονια, 3 που δωθηκαν στην αρχη συν 1 απο το ζαχαροπλαστειο συν 1 ως αναδυομενο, διαβασα οτι τα αναδυομενα ερχονται με χαμηλα ποσοστα, το 1 τεμαχιο ειναι φυσιολογικο? διαβαζω αλλοι μαζεψαν ως και 25, ο αντρας μου που παιζει και αυτος εχει παρει γυρω στα 9, τι γινεται? μηπως εχω εγω προβλημα? το ID μου ειναι 25437416, αν μπορειτε να το δειτε θα με βοηθουσε πολυ, ευχαριστω εκ των προτερων

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    τα ποσοστά είναι όντως χαμηλά και είναι τυχαίος ο αριθμός σε κάθε παίκτη. Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι δεν χρειάζεται και κανένας υπέρογκος αριθμός κουπονιών για την ολοκλήρωση του event, δεν είναι κάτι αντίστοιχο με τα 'κλασικά' αναδυόμενων των υπόλοιπων events.
    Εντελώς ενημερωτικά έχω πάρει πολύ λιγότερα από σένα και δε ανησυχώ.

Αρέσει στον/ην kitsena.
  3. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Τακτικός στο φόρουμ

ευχαριστω για την αμεση απαντηση, αλλα εγω εχω παρει μονο 1, πως θα μπορουσε καποιος αλλος να εχει παρει λιγοτερα? και ναι μεν θελει πολυ λιγοτερα αναδυομενα απο αλλα ιβεντ, αλλα με 1 τεμ. στο 24ωρο δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να παιξει, εν πασει περιπτωση, ειναι παιγχνιδι και δεν χολοσκαω, απλα δεν συμμετεχω στο συγκεκριμενο ιβεντ, δεν πειραζει παμε για τα επομενα, ελεγα μηπως ηταν καθαρα δικο μου προβλημα,παντως ευχαριστω για την τονωση ηθικου, καλη συνεχεια

Αρέσει στον/ην kitsena.
  4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλώ
    καλή συνέχεια

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.