τι ψαρια πιανω

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by ΜΙΧΑΛΗΣ, Nov 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ειδικός του φόρουμ

καλησπερα εχω ενα προβλημμα δεν βρισκω την δευτερη μαγικη φασολια τι ψαρια πιανω με 70 αστερονομισματα εχω την πρωτη και την εχω κανη πληρες και δεν βρισκο την δευτερη που τωρα αγορασα με αστερονομισματα και μου εχει την τριτη με 150 αστερονομισματα και απο αυτην εχω παρη μονο ενα δειακοσμητικο και δεν με αφηνη να το τοποθετησω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. ΜΙΧΑΛΗΣ

4. -*thumbelina*-

Έχεις πάρει τις σειρές συννέφων, ψάξε λίγο πιο προσεκτικά, ίσως να μην είναι στην αρχή αλλά λίγο πιο κάτω.

5. ΜΙΧΑΛΗΣ

ο.κ. *thumbelina* το βρικα; αλλα κατι ακομα! το αλλο το τι ψαρια πιανεις στον παγο εχει μονο το ενα διακοσμητικο η βαρκα ειναι το καστρο μου το οποιο το εχω αλλα θελω να παρω την σειρα τωρα τα ααλα τα δειακοσμητικα που ειναι στην συνεχεια και δεν φενονται ειναι τα ιδια αλλα δεν βλεπω να εχει; ????

6. -*thumbelina*-

Στη σειρά "Τι ψάρια πιάνεις στο πάγο" τοποθετείται το διακοσμητικό "Η βάρκα μου είναι το κάστρο μου" και θα πρέπει να βάλεις 3 ακόμα, όποια θες εσύ.

7. ΜΙΧΑΛΗΣ

μαλιστα καταλαβα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου να σε καλα καλη συνεχεια

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.