τιμή λιπάσματος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την .FARMERAMA010., 5/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα
    Είμαι σχεδόν 90 επίπεδο
    Εχω ανοιχτή τη ρούνα η οποία αναφέρεται στην μεγαλύτερη τιμή πώλησης των προϊόντων στη λαϊκή
    Διάβασα την ερώτηση της elenigri και έχω και εγώ αντίστοιχο "πρόβλημα"
    Ενώ η χαμηλότερη τιμή του λιπάσματος -από χθες το βράδυ-κυμαίνεται από 129 έως 146(αυτή τη στιγμή) εγώ δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη από 50,49
    Στη φίλη elegrini απαντήσατε ότι είναι ανάλογα με τη ζήτηση.Αλλά κάτω από 129 χορ. δεν έπεσε η τιμή της
    Πρέπει να σας πω πως τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν αυξομειώσεις άλλοτε ομαλές και άλλοτε απότομες

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,
    υποθέτω πως η ερώτηση σου είναι ίδια με την elenigri στο θέμα αυτό: https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/λιπασμα.14154/ και θα σου απαντήσω ως προς αυτή την ερώτηση.
    Όπως αναφέρει και η κ.Kirki,η λαική της φάρμας είναι δυναμική,δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και τις τιμές τις καθορίζουμε εμείς οι παίχτες.
    Επίσης μπορείς να τσεκάρεις αν έχεις τις τιμές κατά αύξουσα σειρά και όχι κατα φθίνουσα.

3. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Γνώστης του φόρουμ

Οι τιμές είναι κατά αύξουσα σειρά
    Με ξένισε αυτή η κατάσταση γιατί, τόσα χρόνια που παίζω, δεν είχε εμφανιστεί άλλη φορά τόσο έντονη
    Ευχαριστώ για την απάντηση
    Το θέμα μπορεί να κλείσει
    Καλή συνέχεια

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Εάν η τιμή παραμείνει υψηλή,θα μπορέσεις να το πουλήσεις και εσύ σε αυτή την τιμή.
    Παρακαλώ,καλή συνέχεια και σε εσένα.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.