τιμές για φιορίνια

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by xrusaa, Nov 8, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xrusaa

xrusaa Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα εχθές το βράδυ έστειλα 2 sms για να πάρω φιορίνια αλλα χρεώθηκα 6 ευρώ αντι για 3 που είναι, υπάρχει τεχνικο πρόβλημα?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το κάθε sms κοστίζει 1,48 ευρώ.Μήπως πήρες παραπάνω sms;

3. xrusaa

Μου πιστώθηκαν 110 φιορινια κ πήρα την WIND για να δω γιατί μ έλειπαν λευτά κ αυτή μου είπαν οτι το κάθε μύνημα με χρέωσε 3 ευρώ. κ στο κινητό μου έχω δύο μυνήματα.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπερα

Το κάθε μήνυμα κοστίζει 1,48. Η τιμή είναι στανταρ απο τςι εταιρείες κινητής και δεν υπάρχει καμία περίπτωση παραπάνω χρέωσης. Ειναι αδύνατον.
    Αρα για τα δύο sms πλήρωσες 2,96 περίπου 3 ευρώ όπως σου είπαν (και για τα δύο sms και όχι για το ένα οπως καταλαβες)

Επίσης , σου έχει σταλεί απο εμάς εμαιλ με το ποσό της χρέωσης. Ελεγξες τα εμαιλ σου;

5. xrusaa

Στο εμαιλ έχει ενα μήνυμα μόνο για της 7/11 εγω αναφέρωμαι στα δύο μυνήματα π έστειλα στης 8/11 3 κ 53 το βράδυ κ 8/11 3 κ 54 κ στο κινητό μ μόλης ειχα βάλει 10 ευρώ κάρτα κ η μόνη συναλλαγή π έκανα ήταν δύο μυνήματα κ κάρτα τέλος γιαυτό πήρα το θάρος κ σας απασχόλησα δεν είναι δυνατόν να έφυγε η κάρτα με δύο μυνήμα κ η wind μ είπε ξεκάθαρα της χρεώσης στα μυνήματα που έστειλα δεν μου λένε ψέματα κ ναι όντος το κάθε μύνημα είναι 1,48 αλλα εγω χρεώθηκα παραπάνω. Σας παρακαλώ είμαι σύγουρη υπάρχει τεχνικό πρόβλημα.

6. -Snorkel-

Δεν υπάρχει κανένα τεχνικό πρόβλημα.
    Οπως σου είπα οι χρεώσεις SMS είναι στάνταρ σε ολες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνιας.
    Και αν ήθελε η bigpoint να χρεώνεται λιγότερο ή περισσότερο ΔΕΝ γίνεται.

Εφόσον η αγορά έγινε σήμερα, το βράδυ θα λάβεις εμαιλ από εμάς με την χρέωση. Αν υπάρχει επιπέλον χρέωση, μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη. Διαφορετικά εφόσον η εταιρεία σου αναφέρει οτι χρεώθηκες παραπάνω , θα πρέπει να στείλεις στην υποστήριξη την απόδειξη απο το λογαριασμό σου.

7. xrusaa

οκ. Σας ευχαριστώ.. Καλή συνέχεια..

8. -Snorkel-

Παρακαλώ

καλό σου απόγευμα

Το θέμα κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.