τεχνικα προβληματα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 7/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα σας. μια ευλογη απορια ειναι αν εχουμε πληροφορηση οσον αφορα τα προβληματα log-in που υπηρξαν τις προηγουμενες μερες, αν δλδ το θεμα λυθηκε, η μια που πλησιαζει η ωρα, θα υπαρξουν ξανα αποψε. φανταζομαι πως κ εσεις δεν θα ξερετε σιγουρα... (μηχανηματα ειναι, γαρ, χαλανε).
    οποτε παμε στο σημαντικο της υποθεσης θα υπαρξει καποια αποζημιωση εκ μερους της εταιρειας?
    και για να μην υπαρξει παρεξηγηση δεν εχασα κατι, ουτε βοηθους ειχα ουτε βιοτεχνικα που εληξαν ουτε καποιο bonus που πηγε χαμενο... ΑΛΛΑ...
    υπαρχει αυτο το αλλα που εχει να κανει με τη στρατηγικη του παιχνιδιου που κ εσεις οι συντονιστες ως παιχτες σιγουρα ξερετε τη σημασια της. εκει λοιπον που ειχα κανονισει να βαλω ολυρα στη φαρμα κ τζιντζερ το νησι με αφησε στα κρυα του λουτρου κ το πρωι που μπηκα μαζεψα κατι τουλιπες στη φαρμα και το σταφυλακι που ειχα σπειρει στο νησι. πειτε μου λοιπον ποσους πε εχασα εξ αιτιας της εταιρειας και σιγουρα οχι με δικη μου ευθυνη? και συνεπως ποσο πισω εμεινα στα αναδυωμενα του τρεχωντος δρωμενου? γι αυτα (αναδυωμενα) κ τους χαμενους μου πε λοιπον ανοιξα αυτο το θεμα αξιωνοντας καποια αποζημιωση....το ποια θα ειναι αυτη ας το αποφασισουν (αν υπαρξει βεβαια, γιατι αρκετο καιρο το εχουν ξεχασει απο την εταιρεια) οι αρμοδιοι οποιοι κ αν ειναι.
    ευχαριστω σας κ λυπαμαι αν μακρυγορησα.
    υ.γ. δεν θα εγραφα καν αν ειχε συμβει απαξ, αλλα η επαναληψη συνεχομενες μερες κ την ιδια ωρα μου δειχνει μα ανεπαρκεια εκ μερους της εταιρειας.
    με την, οποια, απαντηση σας κλειστε κ το θεμα, δεν νομιζω να χρειαστει να δευτερολογησω.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες ημέρες δεν προέρχονται από το Farmerama. Ολα τα παιχνίδια της Bigpoint παρουσιάζουν log in προβλήματα λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι έχουν λυθεί αλλά ούτε και το αντίθετο. Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί απόψε αλλά δεν μπορώ να στο εγγυηθώ. Αυτό που μπορούμε μόνο να κάνουμε είναι να προωθούμε τις αναφορές σας το συντομότερο δυνατόν και να σας κρατάμε ενήμερους.

Σε ένα Online παιχνίδι είναι λογικό να υπάρχουν κατα καιρούς προβλήματα ομώς αυτο δεν σημαίνει οτι υιοθετούμε τα προβλήματα αυτά σας αναμενόμενα. Φυσικά και αναγνωρίζουμε την αγανάκτηση σας και τα παράπονα σας. Εχουμε προωθήσει τα αιτήματα σας για αποζημίωση αλλά θα πρέπει να κατανοήσετε οτι τα προβλήματα είναι γενικά και όχι μόνο του Farmerama. Αν υπάρχει κάτι νεότερο πάνω σε αυτό το θέμα, θα σας ενημερώσουμε με επίσημη ανακοίνωση,.

3. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα ξανα λοιπον ....
    ευχαριστω για την ευγενικη οσο κ αμεση πλην ομως αναμενομενη απαντηση σας.
    δεν θα βαλω υστερογραφα αυτη τη φορα ισως δεν τα θεωρειτε σημαντικα οποτε θα γραψω 2 παρακλησεις/αιτησεις οπως προτιματε.
    1η..να κλεινετε το θεμα χωρις να πρεπει να επανερχομαι αφου συνηθως δεν χρειαζεται κ εφοσον ρητα το αναφερω στην αναρτηη μου οποτε ειστε καλυμενοι κ απεναντυ στους τυχον προισταμενους σας. και
    2η... οσο κ αν το επιθυμω να εχουμε μια φιλικη σχεση στα πλαισια αυτου του χορου δεν μου αρεσει η χρηση ενικου εκ μερους σας ειδικα οταν εγω που ανοιγω το θεμα σας απευθυνω το λογο παντα στον πληθυντικο (αυτον που μαθαιναμε στα σχολεια ως πληθυντικο ευγενειας). ανατρεξτε κ σε προηγουμενες αναρτησεις μου να το διαπιστωσετε....
    και παλι, λοιπον σας ευχαριστω κ σας ευχομαι καλη σας συνεχεια...και σαφως .... μπορειτε να κλεισετε το θεμα

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλό σας Βράδυ και καλή σας συνέχεια στο Farmerama

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.