τα μυστήρια του κάστρου των δράκων

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την βιβη.2003, 24/5/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

καλησπέρα σας
    θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τα μούρα του νερού δεν μου φτάνουν για να τελειώσω όλο το δρώμενο;
    επίσης γιατί τα φυτά δεν υπάρχουν στην αγορά όπως γινόταν παλιά ετσι ώστε να μπορούμε να τα αγοράσουμε;

Αρέσει στον/ην RARANIARO.
  2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Για να αποκτήσεις σπόρους από όλα τα φυτά πρέπει να παίξεις παζλ.
    Έπαιξες τα παζλ και δε φτάνουν οι σπόροι;; Δε γίνεται αυτό. Φτάνουν για δυο δρώμενα και παραπάνω.
    Εγώ το τελείωσα με 18 παζλ.
    Τα φυτά δεν υπάρχουν στη λαϊκή διότι το δρώμενο άλλαξε.

3. βιβη.2003

εχω παίξει όλα τα παζλ! εχω πάρει όλους τους σπόρους !τους εχω φυτέψει κ τα έχω μαζέψει όλα εκτός απο νησί που θα πάρω τα τελευταία ρόδα της ερήμου,ειχα βάλει μικρά χωράφια με τσάτνι ,είχα πάρει το +2 φυτά απο χελιδόνι κ στην αρχή έβαλα κ ζωζω.
    μόλις έχω πάρει την γραμμή κ το μπόνους 250%.παραδίδω κ για τα καινούρια μ.δ κ δεν φτάνουν για τίποτα άλλο!!!!πως φτάνουν για δύο δρώμενα;τί μπορεί να εχω κάνει λάθος; κ με εναν άλλο αγροτη που μίλησα μου είπε οτι δυσκολεύτηκε με το μούρο
    μπορείτε να το ελέγξετε; το id μου είναι 24001745

υγ παρεδωσα για μ.δ κ μου εμειναν 461 μουρα, 581 ρόδα κ 738 αγκαθωτό !!
    κ θελω απο 1000 σε καθε φυτο εκτος απο το αγκαθωτο που μου μένουν μερικα

Τελευταία επεξεργασία: 24/5/25
  4. iocaste1

Το λάθος σου είναι ότι έβαλες μικρά χωράφια. Εκεί κατανάλωσες πολλούς σπόρους.
    Αυτό το δρώμενο τόσα χρόνια που το παίζουμε, είναι γνωστό ότι θέλει μεγάλα χωράφια και ίσως κάποιο μπόνους. Το γράφουν άλλωστε οι συμπαίκτες σου στα σχόλια.
    Αλλά αυτό που λέω το ξέρουν με μεγάλη σιγουριά, οι παίκτες που δεν αγόραζαν φυτά για να βγάλουν το δρώμενο.
    Δες τι μου έμεινε εμένα από σπόρους.
    upload_2025-5-25_7-13-2.png
    Μου έμειναν και 1400-4300 φυτά αδιάθετα.

5. βιβη.2003

καλημέρα σας
    οι συμπαίκτες έγραφαν πώς σκέφτονται να κινηθούν!κ εγω τόσα χρόνια που παίζω το συγκεκριμένο δρώμενο βάζω μικρά χωράφια κ μετά αγόραζα οτι χρειαζόμουνα!όπως είπα έβαλα κ΄ζωζώ στις δύο πρώτες σπορές (κ μετά οταν είδα οτι ίσως δεν μου φτάσουν έβαλα κ στα τελευταία ρόδα κ αγκαθωτό που μου είχαν μείνει!)ειχα ενεργοποιήσει κ τονυ επι δύο.
    καλό θα ήταν να γράφετε οτι χρειάζεται ζωζώ καθώς κ οτι δέν θα βρείτε τα φυτά του δρώμενου στη λαική !
    συμασία για μένα έχει οτι δεν μπορώ να το τελειώσω λόγω ελλιπών πληροφοριών
    ευχαριστώ για τον χρόνο σας μπορεί να κλείσει

6. iocaste1

Δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς πως να παίξεις και τι να χρησιμοποίησεις.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.