ταμπελάκι αποσκευών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την TromerosKeftes, 14/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. TromerosKeftes

TromerosKeftes Νέος ειδικός

Καλησπέρα, που λέτε παρακαλώ τα ταμπελάκια αποσκευών των χηνών που τα βρίσκω? ευχαριστώ:) Η ταυτότητά μου είναι 49894202

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Τα ταμπελάκια αποσκευών για να φτιάξεις το εργαστήριο της χήνας είναι εργαλείο όπως όλα τα υπόλοιπα. Θα τα βρεις κατα τις συγκομιδές σου σαν αναδυόμενο και απο εργαλειοθήκες.

3. TromerosKeftes

πιστέψτε με μαζεύω πολύ καιρό τώρα, σαν ενεργός αγρότης κ δεν έχω πάρει ούτε ένα, είναι είδος που βγαίνει σπάνια ή συμβαίνει κάτι στους αγρούς μου? σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά!!!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Αυτο το εργαλείο είναι λίγες μέρες που έχει προστεθεί στο παιχνίδι αφού δεν υπήρχε το εργαστήριο της χήνας. Σαν καινούριο εργαλείο είναι ακόμα σπάνιο αλλά με την πάροδο του καιρού θα είναι αρκετά συχνό.

5. TromerosKeftes

Σας ευχαριστώ πολύ! Καλό βράδυ!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.