σύνδεσμος: ψηφίστε την φάρμα μου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kareva11, 17/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kareva11

kareva11 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γεια σας και συγνώμη και πάλι για την ενόχληση :oops:, αλλά έχω μια απορία: πώς μπορώ να βάλω στην υπογραφή μου την φωτογραφία της φάρμας μου για να μπορούν να την ψηφίζουν;

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δες λίγο στις ΣΕ για το πως μπορείς να βάλεις φωτογραφία:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/forum.12000/

Να σου υπενθυμίσω όμως ότι το ύψος της υπογραφής συνολικά δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 200.

3. kareva11

kareva11 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εννοούσα να την βάλω σαν σύνδεσμο, να την πατάνε και να εμφανίζεται η φωτογραφία της φάρμας και δίπλα να έχει αριθμούς από το 1 μέχρι το 5, αλλά εντάξει. Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια!!

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Να σε ενημερώσω ότι η λειτουργεία αυτή των ψήφων υπήρχε παλαιότερα στο παιχνίδι αλλά έχει καταργηθεί.
    Τη φάρμα σου εφόσον την έχεις φωτογραφήσει, μπορούν να τη δουν και να τη βαθμολογήσουν οι φίλοι σου, μέσω του ταχυδρομείου.

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.