σχετικα με πιστωτικη καρτα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την mina0000, 30/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mina0000

mina0000 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημερα σας, εχω την καρτα moneysafe οταν παω να την χρησιμοποιησω μου λεει οτι η καρτα μου βρισκεται στην μαυρη λιστα ειτε απο δικη μου αιτηση ειτε λογω ακυρωσης καποιας πληρωμης (δεν εχω χρησιμοποιηση ποτε πιστωτικη καρτα για την πληρωμη στο παιχνιδι) στην συνεχια μου λεει να επικοινωνησω με την υποστηριξη πατωντας το suppone, οταν το παταω μου ανοιγει ενα παραθυρο το οποιο ζειταει να συμπληρωσω καποια στοιχεια μου , μου ζειταει ηλεκτρονικη διευθυνση (ειναι το email;) πιο email θα γραψω, της καρτα ή της φαρμα μου. Αν γραψω της φαρμας μου μπορω με την ιδια καρτα να βαλω λεφτα και στην φαρμα της κορη μου που εχει αλλο email.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη, επιλέγοντας γενικά προβλήματα , και συμπληρώνοντας ένα έγκυρο email , στο οποίο θα πάρεις την απάντηση
    Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου

3. mina0000

πιο εγκυρο λετε της φαρμας

4. .*Hazel*.

Σε ένα email που έχεις πρόσβαση για να μπορείς να διαβάσεις την απάντηση.
    Ένα email που το χρησιμοποιείς

5. mina0000

ευχαριστω πολυ

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.