συντονιστης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ΒΑΣΙΛΙΚΗ-1, 3/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΒΑΣΙΛΙΚΗ-1

ΒΑΣΙΛΙΚΗ-1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

θελω να γινω συντονιστρια θα δουλεψω σε εταιρια

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Χαίρομαι που θέλεις να γίνεις συντονίστρια αλλα η θέληση δεν αρκεί.
    Όπως σου απάντησε και η συνάδελφος νωρίτερα υπάρχουν προϋποθέσεις για αυτή την θέση τις οποίες και δυστυχώς δεν πληρεις.
    Τέλος να σου επισημάνω οτι το να είσαι συντονιστής δεν είναι δουλεία και δεν πληρώνεσαι.
    Είναι εθελοντική εργασία.

3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ-1

κυρια χαρα μπορειτε να μου δειξετε ποιες προυποθεσεις που δεν εχω δεν εχω και θελω να δουλευω και να βοηθαω παιχτες που εχουν προβλημα

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Από το γραπτό σου λόγο φαίνεται ότι δεν ξέρεις να χειριστείς την ελληνικη γλώσσα, το οποίο είναι βασικό και κύριο ώστε να μπορείς να επικοινωνείς με τους συμπαίκτες σου.
    Στις προτάσεις σου δεν υπάρχουν καν σημεία στίξης και είναι και ιδιαίτερα δυσνόητες.

Ποστάρεις με πολλαπλούς λογαριασμούς πράγμα που δείχνει ότι δεν γνωρίζεις ούτε τους κανόνες του φόρουμ. ( Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι αυτό επιφέρει ποινή. )

Δεν γνωρίζεις το παιχνίδι καλά πράγμα επίσης απαραίτητο για να γίνεις συντονιστής.

Αυτά που είναι βασικά στοιχεία δεν τα διαθέτεις και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε και σε άλλα!

5. ΒΑΣΙΛΙΚΗ-1

καταλαβαινω αυτο που λετε αλλα αμα γινω συντονιστρια θα μπορω να δω τους κανονες του φορουμ και να ξερω να διαχειρειζομαι την ελληνικη γλωσσα οπως λετε αλλα καλο θα ηταν να μου δινατε μια ευκαιρια και να αποδειξω οτι μπορω να δουλευω σαν συντονιστρια ακομα και αν δυσκολευομαι.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Λυπάμαι αλλά όπως σου είπα και στο πιο πάνω ποστ δεν πληρείς καμία προυπόθεση για να γίνεις διαχειριστής/συντονιστής.

Επίσης τους κανόνες του φόρουμ δεν χρειάζεται να γίνεις συντονίστης για να τους δεις!
    Μπορείς και τώρα να τους δεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/10965/

Το θέμα έχει εξαντληθεί και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.