συνδεση στο φορουμ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 29/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

γεια σας. απο προχθες ηθελα να αναφερω αυτο το προβλημα,αλλα δεν ειχα βρει χρονο. την ημερα που ειχαν υπερφορτωθει οι server και ειμασταν σε υποχρεωτικο διαλλειμα, προσπαθουσα να συνδεθω στο φορουμ αλλα δεν μπορουσα, ενω διαβαζα τις ανακοινωσεις. αυτο βεβαια ξερω πως ειναι πολιτικη της εταιριας απο οτι θυμαμαι απο παλια ανακοινωση. το πραγματικο προβλημα ομως προεκυψε αργοτερα οταν η βλαβη αποκατασταθηκε και ολοι μπηκαν (και εγω για 10 περιπου λεπτα) και μετα με πεταξε εξω και μου ξαναεβγαλε ταμπελλα διαλλειμα. ηξερα οτι οι υπολοιποι δεν ειχαν προβλημα γιατι μιλησα με αρκετους συμπαικτες με αλλο τροπο, αλλα εγω δεν μπορουσα να συνδεθω για να αναφερω το προβλημα μου. επισης κατω απο την ταμπελλα διαλλειμα δεν εβγαζε πουθενα υποστηριξη, για να στειλω τουλαχιστον μυνημα εκει.
    θελω να καταληξω πως επειδη αυτο ειναι πολυ πιθανον να ξανασυμβει, θα πρεπει να υπαρχει ενας εναλλακτικος τροπος να μπορει ενας εγγεγραμενος παικτης να συνδεθει στο φορουμ ή να στειλει μνμ στην υποστηριξη.
    αν δεν ειμαι στην σωστη ενοτητα παρακαλω να μου πειτε που να γραψω.
    ευχαριστω πολυ

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Κατα την διάρκεια των εργασιών συντήρησης κατω απο το μικρό διάλειμμα υπήρχε ενα μεγάλο κοκκινο κουμπί που εγραφε foroum και σε συνεδεε με αυτό. Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστηριξη απο την λέξη "υποστήριξη" που υπάρχει κάτω κάτω δεξιά της αρχικης σελίδας ανεξάρτητα αν έχει εργασίες ή δεν μπορείς να κανεις login.Τέλος μπορείς να αποθηκεύσεις το λινκ αυτό του φορουμ:

https://board-el.farmerama.com/index.php

ωστε να μπορείς να ενημερώνεσαι.

3. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

το κουμπι το ειδα , αλλα την δευτερη φορα δεν λειτουργουσε (μετα την αποκατασταση της βλαβης) επισης δεν υπηρχε υποστηριξη πουθενα, γιατι το εψαξα πολυ καλα. το λινκ θα το αποθηκευσω και ευχαριστω. ομως δοκιμαστε και εσεις να δειτε αν βγαζει την υποστηριξη στο κατω μερος και αν ναι , τοτε μηπως ηταν προβλημα του υπολογιστη μου.
    παντως ευχαριστω

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Εκείνη την στιγμή υπήρχε γενικότερη υπερφόρτωση όχι μονο του παιχνιδιού αλλά όπως καταλαβαίνεις και του φόρουμ λόγω των προβλημάτων. Μπορεί πιθανόν να αργούσε λίγο μέχρι να σε συνδέσει. Δεν υπήρχε όμως γενικό πρόβλημα. Θα ελέγξουμε για την υποστήριξη κατά την διάρκεια των εργασιών συντήρησης.

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.