στο χωριατοροδανι

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την στεφη27, 18/3/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. στεφη27

στεφη27 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

αλλαξε κατι γατι οπως διαπιστωσα εδω και μια εδομαδα στα παρτι εισιτηρια ενω πρωτο εμφανιζοταν σε καθε 10 γυρους 100% για 24 ωρες και το200% για 12 ωρες ενω τωρα εμφανιζεται το +1 φυτα...και τα λοιπα μας ενημερωσατε και δεν το ειδα ευχαριστο (και συγκεκριμενα πριν λιγο αφου αγορασα πακετο επαιξα 40 και εμφανιστηκε μονο 2φορες το 100% και το πρωι επαιξα αν δεν κανω λαθος 147

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η μόνη αλλαγή που υπήρξε είναι οτι το 100% συγκομιδή μεταφέρθηκε σαν jackpot έπαθλο. Δεν άλλαξε κάτι άλλο.
    Η ομάδα του Farmerama ελέγχει αν πρόκειται για πρόβλημα ή αλλαγή που έπρεπε να γίνει και όταν ληφθεί η απάντηση θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

3. στεφη27

δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι αυτη η αλλγη δεν ειναι συμαντικη για να μας την ανακοινωσετε. σε αλλη περιπτωση με τοσου γυρους που εκανα θα ειχα κερδισει τουλαχιστον μια φορα ( εμεις λεμε να κανετετο ροδανι πιο εντυπωσιακο και εσεις το κανετε ακομα πιο χαλια ) πες μας και ποιος λογος υπαρχει να αγοραζουμε πακετα με τα απο αυτο ευχαριστο

9

4. -Snorkel-

Νομίζω δεν διάβασες την απάντηση μου.
    Διάβασε την ξανά και αν έχεις ακόμα ερωτήσεις, ενημέρωσε με.

5. στεφη27

εγω διαβασα την απαντηση αλλα εσει δεν μου απαντησες μονο εχτες σχεδον 200 γυρου δεν σου λεω για την περασμενενη εβδομαδα τους γυρους που παιξαμε η προκεται για αλλαγη η προκεται για προβλημα θα μας επιστρεψουν παλι τα παρτι πισω η θα εξακολουθω να νιωθω σαν βλακας

6. -Snorkel-

Πάμε άλλη μια φορά...

Η
    μόνη αλλαγή που υπήρξε είναι οτι το 100% συγκομιδή μεταφέρθηκε σαν jackpot έπαθλο.
    Επειδή δυσκολέυεσαι να το κατανοήσεις, θα στο πω πιο απλά... Αντί ναι είναι στην φούσκα στο νούμερο 11 όπως κοιτάς ενα ρολόι, μεταφέρθηκε στην μεγάλη φούσκα.

Και για να λέμε αλήθειες..

Έπαιξες σχεδόν 140 πάρτι εισιτήρια και κέρδισες 7 Buff. Οπότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα

Λυπάμαι αν έτυχες 7 buffs αντί για 17 ή 27 που επιθυμούσες αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Επειδή διακρίνω έναν εκνευρισμό καθώς και αναληθή γεγονότα, θα κλείσω το θέμα.

Καλη συνέχεια

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.