σταματαει το παιχνιδι

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by thagou, Jan 12, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. thagou

thagou Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας. Τώρα τελευταία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Κάποιες φορές ξαφνικά εμφανίζεται ένα τετράγωνο, έχει ένα προβατάκι μέσα, τρέχει μια κόκκινη γραμμή από κάτω και κλείνει το παιχνίδι. Άλλες φορές η οθόνη του παιχνιδιού γίνεται γκρι και κολλάει το παιχνίδι. Εγώ κάθε εβδομάδα κάνω καθαρισμό στον υπολογιστή μου.
    Παρακαλώ συμβουλέψτε με εάν χρειάζεται να κάνω και άλλες ενέργειες, αλλιώς μπορεί να δει το θέμα μου η τεχνική σας ομάδα ?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Παίζεις απο browser ή απο client;

3. thagou

Από client.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Δώσε μας id για καθαρισμό.

5. thagou

ID 12286779

6. -*thumbelina*-

Καλημέρα. Σου κάναμε καθαρισμό. Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα κάνε απεγκατάσταση το client και εγκατέστησε το ξανά.

7. thagou

Καλημέρα. Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση του client ξανά , αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.

8. -*thumbelina*-

Καλησπέρα. Δοκίμασες να παίξεις απο browser;

9. thagou

Δοκίμασα από browser. Το παιχνίδι δεν μου διακόπτετε ή να κολλάει αλλά είναι πολύ αργό.Ειδικά όταν πας στο ξέφωτο του δάσους, στο φάρο, στο νησί του θησαυρού, την ακτή των ναυαγίων και την αγορά πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή για να φορτώσουν οι σελίδες αλλά και για κάθε κίνηση εσωτερικά. ( υπολογιστής με 16 RAM και internet 250mbps )
    Το παιχνίδι το παίζω για να περάσω μια ευχάριστη ώρα. Αυτό δεν είναι ευχάριστη ώρα αλλά ταλαιπωρία.

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα

Το παιχνίδι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Για browser :
    Απενεργοποιήστε τα γραφικά και χαμήλωσε την ποιότητα ώστε να φορτώνει πιο γρήγορα.
    upload_2026-1-22_10-26-31.png

Για Client:
    Κάνε απεγκατάσταση
    Κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου
    Κατέβασε την νεότερη έκδοση και κάνε εγκατάσταση.
    Πρέπει οπωσδήποτε να επανεκκινήσεις το υπολογιστή σου πριν την εγκατάσταση και μετά την απανεγκατασταση.

11. thagou

καλησπέρα.
    Έκανα δυο φορές απεγκατάσταση και εγκατάσταση του client όπως μου είπατε. Έχω παίξει δύο φορές τώρα φούλ παιχνίδι και μου κολλάει μόνο λίγο στο εναέριο λιβάδι.
    Οπότε όλα καλά.
    Ευχαριστώ πολύ.

12. -*thumbelina*-

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.