σταβλαρχες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 22/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Καλησπερα σας :)
    Θα ηθελα μια διαυκρινιση .....βλεπω οτι καθε φορα που εχουμε σταβλερχες εχουν και καποιο ονομα χαρακτηριστικο ....αλλο οταν βαλατε τον λυκο ...αλλο τωρα με το κιουι .....για να καταλαβω στον σταβλαρχη οριων θα υπαρχει μεσα ως πιθανοτητα ο λυκος ?

Και επισης αν εχουμε κρατησει μυστηριωδης σταβλαρχες (απλους ) που δεν εχουμε χρησιμοποιησει υπαρχει περιπτωση αν τους βαλουμε τωρα να κερδισουμε λυκο ή κιουι ? :)

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Σε κάθε νέα επωνυμία σταβλάρχη εκτός από του νέους στάβλους που μπαίνουν, έχεις και την πιθανότητα να κερδίζεις και παλαιότερους.
    Σε παλαιότερους σταβλάρχες δεν ισχύει το ίδιο.
    Ενημερώνεστε με την επίσημη ανακοίνωση κάθε φορά που έχουμε σταβλάρχες με ότι νεότερο η παλαιότερο υπάρχει .

Τελευταία επεξεργασία: 22/1/15
  3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Ωραια στους παλαιοτερους μου λετε δεν ισχυει το ιδιο ..οκ ...παρολα αυτα ομως θα ηθελα να μου πειτε εγω που εχω στην αποθηκη μου μ.στσβλαρχες απλους ,ουτε χαραυγη,ουτε μεσανυχτα ,ουτε οριων ...... ποιους σταβλους δηλ θα κερδισω αν τους τοποθετησω ? ....αυτο δεν το γραφει πουθενα στο λινκ που δινεται για το τι καρδιζουμε ...

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι σταβλάρχες έχεις εσύ στην αποθήκη σου και για αυτό το λόγο και οι τελευταίοι σταβλάρχες έχουν ονομασίες.

5. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Χωρις να θελω να σας ταλαιπωρω αν σας δειξω την φωτο θα καταλαβετε ποιους εχω δηλ ? :)

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως σου απάντησε και η κ. -*thumbelina*- μπορείς να δεις στις Σ.Ε τι θα κερδίσεις με τους νέους. Δεν μπορούμε όμως να γνωρίζουμε τι θα κερδίσεις από τους παλιούς σταβλάρχες.
    Μπορείς πολύ απλά να τους τοποθετήσεις και να δείς μόνη σου. ;)

Δεν θα αλλάξει κάτι αν γνωρίζεις εκ των προτέρων τι μπορεί να κερδίσεις και τι όχι ;)

7. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Και βεβαια θα αλλαξει αν γνωριζω τι μπορω να κερδισω .... θα ξερω ποτε θα τους βαλω στην φαρμα μου ....και να πω την αληθεια δεν ξερω γιατι δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε ....ισως εγω δεν σας δινω να καταλαβετε τι θελω να μαθω .....ισως εσεις αποφευγετε την απαντηση ....μπορει να κλεισει το θεμα ευχαριστω .

Αρέσει στον/ην elenigri.
  8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σου εξηγήσαμε αρκετές φόρες οτι ΔΕΝ μπορούμε να γνωρίζουμε τι περιέχουν οι παλαιότεροι σταβλάρχες.
    Λυπάμαι που δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε αλλά δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη απάντηση.
    Επιπλεόν, και να είχες την λίστα με τι μπορεί να κερδίσεις, δεν θα γνώριζες εκ των προτέρων τι ακριβώς θα κερδίσεις εφόσον είναι πάντα θέμα τύχης. Εφόσον δεν έχεις τους νεότερους σταβλάρχες να σε ενημερώσω μόνο οτι δεν έχεις καμία πιθανότητα να λάβεις τους τελευταίους στάβλους οπως Κοτέτσι κοκόρων , Σπηλιά των λύκων και Στάβλος Κίουι.

Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.