σμυκρινση

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την siourdistan, 9/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. siourdistan

siourdistan Μόνιμος στο φόρουμ

γεια σας
    συγγνωμη αν σκουστει κουφο αλλα μονο σε bug μπορει να οφειλεται.
    ξηλωσα τα χωραφια μου χθες στο βασικο χωραφι για να βαλω τα γεννητουρια και οταν πηγα σημερα να τα ξαναβαλω σε μια σειρα που εφθανε κατω αριστερα στην οθονη δε χωρουσαν οσα χωραφια ηταν χθες, ηθελε ακομα 1χ2 για να χωρεσει το χωραφι. ενα χωραφι δηλ εμεινε μισο.
    ακουσατε τπτ τετοιο?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τις εννοείς.
    Μπορείς να μου δώσεις ένα στιγμιότυπο (screenshot ), για να μπορέσω να σε βοηθήσω;

3. siourdistan

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Δεν βλέπω τίποτα περίεργο στο Screenshot σου και δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην έκταση.

5. siourdistan

καλημερα
    στη τελευταια σειρα εκει που φενεται το κενο, εμπαινε ενα χωραφι 2χ2 ακομα, ειχα ενα παραπανω. τωρα εμεινε ενα κενο 1χ2.

6. -Snorkel-

Ισως έχεις μεπρδευτεί με άλλη έκταση.
    Είμαι απολύτως σίγουρη οτι δεν έχει αλλάξει κάτι.
    Η έκταση είναι η ίδια με τις προηγούμενες ημέρες.

7. siourdistan

δηλ αμα βαλεις χωραφια απο τη θεριστικη μηχανη μεχρι κατω ειναι 8 και μισο?

8. -Snorkel-

Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
    Οπως σου είπα όμως ήδη δεν έχει αλλάξει κάτι στα χωράφια. Οσο χώρος υπήρχε, τόσος υπάρχει και σήμερα.

Τελευταία επεξεργασία: 10/7/15
    Αρέσει στον/ην siourdistan.
  9. siourdistan

τωρα με καταλαβες απολυτως.εννοω απο τη σειρα 12,13-19 και ειναι 8μισο. απιστευτο κ ομως......
    παντως αμα ακουσεις απο τα κεντρικα οτι βρηκαν καποιο bug σε σχεση με την εκταση και αν παραπονεθηκε κανεις για τη συγκεκριμενη σειρα να μ ενοχλησεις
    ευχαριστω για τις απαντησεις σου κ το χρονο σου,ησουν κατατοπιστικος με το σχεδιαγραμμα αλλα ειμαι σιγουρος οτι κατι αλλαξε

10. -Snorkel-

Το σχεδιάγραμμα είναι απο τα Χριστούγεννα του 2013 και άρα δηλώνει οτι τιποτα δεν άλλαξε τα τελευταία δύο χρόνια στο μέγεθος της έκτασης. Είναι η ακριβώς ίδια έκταση από το 2013 ως σήμερα.

Το θέμα κλείνει,

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.