σινεμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την jimoula, 28/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimoula

jimoula Γνώστης του φόρουμ

γεια σας! εδω και λιγη ωρα στο σινεμα μου βγαζει ενα παιχνιδι που πρεπει να κυκλωνω οχηματα.καλα μεχρι εδω. τωρα μου εβγαλε ενα παρομοιο που μου λεει ckick 3 times on right to set a point... κλικαρω αλλα δεν γινεται τιποτα.δεν με αφημει να προχωρησω παρακατω.αναγκαζομαι να το κλινω χωρις να περνω ποντους!

τωρα μου ξαναβγαλε να κυκλωνω οχηματα. δεν ξερω αν θα βγαλει το ιδιο ξανα.αν ναι θα σας πω.

Τελευταία επεξεργασία: 28/11/14
  2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Αφου κυκλώσεις τα οχήματα, πρεπει να πατησεις τo βελάκι next object και το done ωστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μολις σου γραψει done τοτε αρκει να πατησει το Χ της καρτέλας του σινεμα. Επειτα θα σου πιστωθουν οι πόντοι. Αν δεν γίνει,μπορείς να κανεις μια ανανέωση.

3. jimoula

jimoula Γνώστης του φόρουμ

καλημερα! αυτο το εκανα και μαλιστα αρκετες φορες. καποια στιγμη μου εβγαλε αυτο που εγραψα πιο πανω και δεν μπορουσα να συνεχισω.τελος παντων δεν πειραζει. ειδα αρκετα απο τα αλλα. ευχαριστω για την απαντηση ,μπορεις να κλισεις το θεμα.:)

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.