σινεμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xaris300800, 27/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xaris300800

xaris300800 Νέος ειδικός

επειδη βλεπω γραφουν για τον σινεμα ,εγω μπαινω και δεν μου δειχνει διαθεσιμα βιντεο,γραφει δεν υπαρχουν διαθεσιμα-και δεν εχω δει βιντεο εκτος εκεινα στην αρχη πριν πολλους μηνες

Αρέσει στον/ην graganta.
  2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δεν υπάρχει συχνότητα ή κάτι άλλο που το καθορίζει.
    Οι ταινίες εμφανίζονται τυχαία σε κάποιους λογαριασμούς.
    Θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να υπάρχει κάποιο διαθέσιμο βίντεο να δείτε και να μπορείτε να κερδίσετε πόντους.

3. xaris300800

xaris300800 Νέος ειδικός

αυτο δεν το καταλαβαινω ,τι θα πει εμφανιζοντε τυχαια σε καποιους λογαριασμους,με πιο κριτηριο;αν κατι ισχυει στο γκειμ νομιζω οτι πρεπει να ισχυει σε ολους τους παιχτες,αλλιως τι να κανω θα καθομε ολη μερα να κοιταω μηπως εμφανιστη καποιο βιντεο ,μην τυχον το χασω;πιστευω οτι ειναι κατι που πρεπει να το δουν αμεσα οι υπευθυνοι-γνωμη μου-και να μας ενημερωσετε με καποια σχετικη ανακοινωση.και για να προλαβω καμμια τυχον ποινη,δεν ριχνω καποια ευθυνη στους διαχειριστες ,απλα θελω να μαθω την λειτουργια του σινεμα γιατι δεν την καταλαβαινω .

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Δεν υπάρχει κάτι επιπλέον να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή.
    Τα βιντεάκια στο σινεμά τα βλέπουν κάποιες τυχαίες βάσεις κάθε φορά. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο κριτήριο. :(
    Ενα νέο βιντεάκι μπορεί να το δεις εσύ και όχι κάποιος άλλος χρήστης.
    Δυστυχώς αυτή είναι η λειτουργία του συνεμά μέχρι στιγμής! Αν αλλάξει κάτι σαφώς και θα ενημερωθείτε με επίσημη ανακοίνωση.

Θέλεις να μας ρωτήσεις κάτι άλλο στο θέμα αυτό ή μπορώ να το κλείσω;

5. xaris300800

xaris300800 Νέος ειδικός

το μονο που θα ηθελα ειναι να μεταφερετε την δυσαρεσκεια μου και πιστευω και των αλλων παικτων, προς τους αμεσα υπευθυνους για την λειτουργια του σινεμα,ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας.μπορειτε να κλεισετε το θεμα.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε!

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Να σε ενηρώσω ότι όλα τα παράπονα και οι παρατηρήσεις σας, μεταφέρονται στους αρμόδιους.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.