σινεμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την biki2004, 2/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. biki2004

biki2004 Νέος ειδικός

καλησπερα,γνωριζω οτι πολλοι παικτες ρωταμε για το σινεμα κ ισως κατανταει κουραστικο αλλα θελω κ γω να υποβαλλω την απορια μου.αν δε κανω λαθος εχω περιπου ενα μηνα να δω βιντεακι,μου λεει συνεχως οτι δεν υπαρχει κατι διαθεσιμο.για να μη λεω υπερβολες ας πω περιπου 3 βδομαδες,αν μπορειτε να το τσεκαρετε αυτο παρακαλω διορθωστε με.ποια ειναι περιπου η συχνοτητα εμφανισης διαθεσιμων βιντεο?νομιζω οτι οντας στο επιπεδο 90 θα επρεπε να εχω πιο συχνα καποια προβολη.αν δεν εχει σχεση το επιπεδο παλι το μια φορα το μηνα ειναι ελαχιστο σε σχεση με την αρχη που ηταν πολυ πιο συχνα.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Νομίζω οτι αυτό το ερώτημα το εχουμε απαντήσει εκατοντάδες φορές, τόσο στο παλιό φόρουμ όσο και στο νέο.
    Είναι κουραστικό και επίσης θεωρείται spam το επαλειμμένο άνοιγμα ίδιων θεμάτων. Μόνο σήμερα εχει απαντηθεί 7 φορές.

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να μην ανοίγετε πλέον ίδια θέματα.
    Η απάντηση μου θα είναι ίδια οπως σε όλα τα θέματα και ίσως κουραστική.

"Θα βλέπετε βιντεο μόνο όταν είναι διαθέσιμα για το λογαριασμό σας. Δεν υπάρχει συχνότητα ή κατι άλλο που το καθαρίζει. Προωθούμε ολα τα παράπονά σας και ελπίζουμε για την γρήγορη αποκατάσταση τους"

Το θέμα κλείσει αφού έχει απαντηθεί ήδη πολλαπλές φορές και είναι spam.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.