σινεμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 2/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

σας ρωταω γιατι εγω δεν βλεπω ταινιες στην φαρμα μου , ενω αλλοι συμπαικτες βλεπουν, και αντι απαντησεως μου σβηνετε την ερωτηση?? ετσι πλεον θα απαντατε στους αγανακτισμενους παικτες στο νεο φορουμ??? απλα θα το προσπερνατε??

Αρέσει στον/ην elenigri.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το οτι είσαι αγανακτισμένη δεν σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς με επιθετικό τρόπο. Μπορείς να το εκφράσεις πιο ευγενικά.
    Ποστ με επιθετικό ή/και προσβλητικό χαρακτήρα, διαγράφονται.

3. GEPPO1

δηλ θεωρειτε οτι αυτο που ειπα ,το σινεμα να ισχυει για ολους ή για κανενα , οτι ειναι επιθετικο??? ή εμπας περιπτωση την επιθετικοτητα την επισημαινουν αλλα χαρακτηριστικα, αυτο που εξεφρασα εγω ειναι αγανακτηση και θεωρω πως για το συγκεκριμενο την εχουν εκφρασει πολλοι. και να εχετε υποψην σας πως επειδη αυτη η απαντηση (για επιθετικοτιτα) εχει δοθει εδω και πολλα χρονια σε καθε ερωτηση που κανω και εκφραζω την αντιθεση μου και αγανακτηση, οτι αυτο σιγουρα δεν ειναι σωστος τροπος αντιμετωπισης. εκτος αν θελετε να μιλαμε σαν να ειμαστε στο δημοτικο και να λεμε μαλιστα κυρια , θελετε κατι αλλο κυρια κτλ.
    αν μπορειται να μου πειτε που ειδατε συγκεκριμενα ομως, την επιθετικοτητα, τοτε θα χαρω να επανορθωσω. αν θελετε ομως απαντηστε στην ερωτηση μου, γιατι εγω δεν βλεπω σινεμα, ενω οι αλλοι βλεπουν??

Αρέσει στον/ην elenigri.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Πάμε από την αρχή

Απειλές δεν δεχόμαστε. Τέτοιες αναρτήσεις είναι μη αποδεχτές εδώ και φυσικά διαγράφονται.
    Το καταλαβαίνουμε οτι έχεις εκνευριστεί από τα προβλήματα του σινεμά αλλά κάνεις λάθος αν νομίζεις πως μπορείς να εκφράσεις το θυμό σου με απειλές. Μπορείς να εκφράσεις το παράπονο σου ευγενικά και τότε θα χαρούμε να σου απαντήσουμε.

Αυτό και μόνο δείχνει οτι η συμπεριφορά σου είναι πάντα επιθετική προς εμάς και θα πρέπει να το προσέξεις αν θέλεις να είσαι ενεργός στο Forum.

Δεν είμαστε ουτε σχολείο, ούτε οικογένεια του καθενός για να σας μάθουμε τρόπους ευγένειας. Το να ειρωνεύεσαι κατα αυτό το τρόπο τις υποδείξεις μας για ευγενικότερη συμπεριφορά δείχνει αγένεια για άλλη μια φορά.

5. GEPPO1

για να παμε παλι απο την αρχη ειλικρινα δεν βλεπω που ειναι οι απειλη σε αυτο <<η φτιαξτε το ετσι ωστε να βλεπουμε ολοι ή σταματηστε το!!??
    την απειλη την εκτοξευεις εσυ λεγοντας και θα πρέπει να το προσέξεις αν θέλεις να είσαι ενεργός στο Forum
    και τελος απο οτι φαινετε υπαρχει προκαταληψη απεναντι μου απο την αρχη και παντα ξεκιναω την συζητηση με αλλους συνονιστες και τελειωνω παντα με εσενα, συμπτωση.
    και τελος δεν απαντηθηκε ακομη η ερωτηση μου, αλλα δεν πειραζει μια αλλη φορα
    καλο βραδυ

Αρέσει στον/ην elenigri.
  6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα πρέπει να μάθεις την έννοια της απειλής και της προειδοποίησής.
    Αυτή η επανάληψη της δήθεν "απειλής" για κάθε προειδοποίηση περί παράβαση κανόνων που λαμβάνεις θα σταματήσει εδώ!
    Η δουλεία μας είναι να σας προειδοποιούμε για τις παραβάσεις σας και αυτό δεν θα αλλάξει όσο και να προσπαθείς να το εμφανίσεις σαν απειλές.

Τέλος, ναι, εχεις δίκιο οτι όλες οι συζητήσεις ξεκινάνε με αλλους συντονιστές και καταλήγουν πάντα εμένα. Δεν είναι σύμπτωση. Αυτό θα πρέπει όντως να σε προβληματίσει. ;)

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην -georgia66-.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.