σινεμά

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by βιβη.2003, Dec 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά
    Σήμερα μετα απο μήηηηηηνες ειδα οτι επιτέλους μπήκε βιντεάκι για να δώ,το έβαλα για να το δώ αλλα δεν μου εδειχνε τίποτα!!μόνο τις φωτογραφίες και να γραψω ημ/νια γεννησης σε κάποιο πλαίσιο.
    το έγραψα εκατσα να δω μήπως δείξει και τίποτα άλλο αλλα τίποτα!!!βγήκα και δεν μου πιστώθηκαν οι πόντοι.Εκανα log in-log out αλλα και πάλι τίποτα!ξαναμπήκα και μου γραφει οτι δεν εχει διαθεσιμα βιντεακια.τωρα δηλαδη εχασα τα ποντάκια;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Θα πρέπει να γράψεις την ημερομηνία γέννησης σου, να πατήσεις submit και να περιμένεις να δεις το βιντεο.
    Οταν ολοκληρωθεί η προβολή, θα πάρεις τους πόντους.

3. βιβη.2003

αυτό έκανα.εγραψα ημ/νια και δεν εδειχνε τιποτα μετα!!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Επειδή το βίντεο αυτό προβάλλει διαφήμιση απο οινοπνευματώδη, αν είσαι ανήλικος-η δεν μπορείς να το δεις.

5. βιβη.2003

χμ δεν ειμαι ανήλικη αλλα ίσως επειδη η φαρμα ειναι στο ονομα της κόρης μου;
    αλλα απο την άλλη πάλι ημ/νια γέννησης έβαλα την δικιά μου!!

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Όταν έβαλες την ημερομηνία πάτησες Submit για να παίξει το βίντεο;

7. βιβη.2003

ναι! αλλα δεν επαιζε τιποτα ειχε μαυρη οθονη και αριστερα δεξια τις φωτογραφιες!