σινεμά

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ingridv, 27/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ingridv

ingridv Ενεργός συντάκτης

Στο σινεμά έχει ένα διαφημιστικό της ρόλεξ με πολλά βίντεο. Έχω δει 3-4 και δεν είδα πουθενά δώρο. Υπάρχει ή τζάμπα τα βλέπω?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Θα πρέπει να παρακολουθήσεις μόνο το βίντεο απο το διαφημιστικο της Rolex.
    Τα άλλα βιντεάκια που σου βγάζει μετά το τέλος αυτού του βίντεο, είναι βιντεάκια που σου προτείνει το youtube και δεν παίρνεις πόντους σινεμά αν τα παρακολουθήσεις.

3. ingridv

Νομίζω ότι η ρόλεξ είχε 2-3, αλλά δεν είδα πουθενά να δίνει δώρο, όπως έχετε πει σε άλλες 2 απαντήσεις.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το βιντεάκι της Rolex ήταν ένα.

Μετά το τέλος του πρέπει να πατήσεις το Χ από πάνω, να κλείσεις το παράθυρο του σινεμά και επί τόπου σου πιστώνονται πόντοι σινεμά τους οποίους και μπορείς να εξαργυρώσεις.

Οπως σου είπε και η κυρία Θαμπελίνα πιο πάνω εσύ είδες κι άλλα βιντεάκια τα οποία δεν δίνουν κάτι.

5. ingridv

Την πρώτη φορά που το είδα και το έκλεισα από πάνω, δεν μου πιστώθηκαν ποντοι και ούτε είχε μήνυμα κάτω δεξιά. Μετά ξαναμπήκα και είδα και άλλα βίντεο που πάλι δεν είχαν μήνυμα κάτω.

6. *Kirki*

Πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε λιγάκι.

1. Μήνυμα κάτω δεξιά δεν είχε το βίντεο της Rolex. Αλλο βιντεάκι είχε το μήνυμα. Αυτό το βίντεο ήταν τρέιλερ ταινίας.
    2. Το βίντεο της Rolex είναι ένα! Ολα τα άλλα που βλέπεις είναι απ το youtube και δεν έχουν σχέση με το σινεμά του Φαρμεράμα.
    3. Ξαναδές αν σε αφήνει το βίντεο της Rolex κλείσε από πάνω με το Χ και θα σου πιστωθούν 15 πε σινεμά.

7. ingridv

Συγνώμη που δεν εκφράστηκα καλά. Με το μήνυμα κάτω δεξιά εννοούσα το πράσινο κουμπάκι που γράψατε σε άλλους - take your reward -. Αυτό δεν είδα σε όσα βίντεο είδα - και όταν το έκλεισα από πάνω με το Χ την πρώτη φορά που είδα το βίντεο της rolex δεν μου πίστωσε τίποτα. Τώρα δεν έχει άλλο βίντεο.
    Τέλος πάντον αυτό το πράγμα με το σινεμά κατάντησε κουραστικό. 20 λεπτά έχασα με άσχετα βίντεο, που δεν μου δώσαν τίποτα. Μπορώ να ρωτήσω τουλάχιστον τι δουλειά είχαν όλα τα υπόλοιπα βίντεο εκεί, αφού δεν μας δίνουν κάτι?

8. *Kirki*

Η συγκεκριμένη εταιρεία ( Rolex ), αποφάσισε να παρουσιάσει το βιντεό της μέσω του συγκεκριμένου ιστότοπου (youtube ), ο οποίος χαρακτηρίζεται απ την κάθε μορφής βίντεο που περιέχει. Γι αυτό και ειχε και άλλα βίντεο!
    Εσύ αρκούσε να δεις τη διαφήμιση του ρόλεξ.

Οσον αφορά το κουμπάκι το πράσινο που αναφέρεις το "take your reward" δεν ήταν στο βίντεο της ρόλεξ. Γι αυτο και δεν το είδες για να το πατήσεις!!!
    Ηταν σε άλλο βίντεο στο σινεμά του Φαρμεράμα, που προβλήθηκε σε άλλες βάσεις χρηστών και παρουσίαζε τρέιλερ από μια ταινία.

9. ingridv

Λυπάμαι αν σας κούρασα... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
    Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

10. *Kirki*

Παρακαλούμε. Και δεν μας κούρασες καθόλου.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι. :)
    Τπ θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.